MarktPlaza

Histoire Naturelle des Mammifères 1854 Gervais - Apen

106x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Hardcover. Gervais, Paul. Histoire Naturelle des Mammifères. Primates, Cheiroptères, Insectivores et Rongeurs. Paris: L. Curmer, MDCCCLIV (1854). Formaat circa 27,8 cm, gewicht ongeveer 1,5 kg. (4), XXIV, 418, (2) blz.
Boek compleet, inclusief de 32 platen buiten de tekst welke aan de achterkant niet bedrukt zijn en niet meegenomen zijn in de paginering. Hiervan zijn er 18 in kleur.
Groen leer op rug, gemarmerde platten. Zwarte titelschildjes op rug. Letters en versieringen op rug in goudopdruk. Gemarmerde schutbladen. Slijtageplekken band, boek blok met wat foxing, enkele katernen staan iets naar voren in boekblok maar nog wel goed vast in band. Boekblok voor leeftijd in goede staat.
Fraaie platen van onder andere apen en vleermuizen. Behalve de platen buiten de tekst veel illustraties in zwart-wit in de tekst. Referentienummer 11553.

200 euro

Vraagprijs/bieden is exclusief verzendkosten. Verzendkosten 8,90 euro met Postnl (aangetekende verzending). Afhalen ook mogelijk (op afspraak). Zie ook mijn andere advertenties voor gecombineerd verzenden.