MarktPlaza

Histoire de Guzman d’Alfarache [c1864] Le Sage Schelmenroman

142x bekeken
7 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Hardcover. Le Sage. Histoire de Guzman dAlfarache. Gravures sur Acies d'apres les dessins de G. staal. Paris: Garnier Frères. Niet gedateerd, waarschijnlijk 1864. 502, 4 blz. (tekst compleet).
Leer op rug. Vijf ribben op rug. Letters en versieringen op rug in goudopdruk. Band met wat slijtageplekjes en op onderzijde voorplat wat donkere vlekjes. Bladzijden geheel goud op snede (nog zeer goed). Boekblok met wat foxing. Met drie staalgravures: titel plaat en platen na bladzijde 210 en 318. Platen aan achterzijde niet bedrukt en voorzien van beschermend semitransparant papier (beschermend papier titelplaat wat gekreukt en met iets verlies). Platen aan achterzijde niet bedrukt.
Oorspronkelijk geschreven door Mateo Alemán en verschenen in 1599-1604 in Spanje is Histoire de Guzman dAlfarache een schelmenroman. Referentienummer 10.231.

70 euro

Vraagprijs/bieden is exclusief verzendkosten. Verzendkosten 4,75 euro naar een afhaalpunt van DPD of 6,95 euro met Postnl (bezorging aan huis). Afhalen ook mogelijk (op afspraak). Zie ook mijn andere advertenties voor gecombineerd verzenden.