MarktPlaza

Het toppunt van Nederland - Aad Struijs

18x bekeken
24 dagen geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden
Verzendkosten
€ 3,65

Omschrijving

Paperback, uitgave 2006, 397 blz. boordevol kleurenfoto's. Boek is in goede staat. Verzendkosten (4,20 euro) zijn voor de koper. [D35]

Ondertitel: Reisgids naar de dikste boom, de scheefste toren, het kleinste museum en 1563 andere records en rariteiten.

Het hoogste punt van Nederland is de Vaalserberg. Maar er zijn meer toppunten. De diepste polder bijvoorbeeld. En de kleinste diamant. Het oudste huis. Het duurste schilderij. De grootste goudschat. Het eerste wiel. De langste asperge. De kleinste dierentuin. De kortste graftekst.
Ze staan allemaal in dit boek. Samen met meer dan 1500 andere records en rariteiten.
Soms luchtig, dan weer diepgravend spit 'Het Toppunt van Nederland' in de wereld van de archeologie, kunst, cultuur, architectuur, vaderlanse geschiedenis, natuur en techniek. Bekende en alledaagse dingen komen opeens in een heel verrassend licht te staan.
Toch is 'Het Toppunt van Nederland' geen gewoon recordhoek. Het is ook een reisgids, want alle records en rariteiten zijn te bezoeken of te bezichtigen. De lezer krijgt talloze ideeën aangereikt voor een onovertroffen dagje uit. En ook de 'leunstoelreiziger' zal van de ene verbazing in de andere vallen.
Verzending:
Verzending vindt plaats van dinsdag tot en met zaterdag.

Combinatievoordeel:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,20 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 6,45 euro bezorging thuis of 5,45 euro ophalen bij een DHL-ServicePoint bij u in de buurt. (Voor deze tarieven kunt u een pakket samenstellen van max. 10 kg met een pakketafmeting van 80x50x35 cm.)

Verzendkosten/combinatievoordeel België:
- De verzendkosten voor een brievenbuspakje bedragen 9 euro. U betaalt dit tarief ook als meerdere boeken in één envelop passen.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 10 euro bezorging thuis of 9,50 euro ophalen bij een DPD-Pickup parcelshop bij u in de buurt. (Voor deze tarieven kunt u een pakket samenstellen van max. 1 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm).

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.