MarktPlaza

Het testament - Eric van Lustbader

104x bekeken
3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Eeuwenlang heeft een clandestien genootschap geheimen bewaard die de wereld kunnen veranderen. Nu is de veiligheid van die geheimen afhankelijk van één man… en een vrouw die hij nauwelijks kent…
 
Braverman Shaw – 'Bravo' voor zijn vrienden – heeft altijd geweten dat zijn vader geheimen had. Pas wanneer Dexter Shaw bij een mysterieuze explosie om het leven komt, ontdekt Bravo dat zijn vader een vooraanstaand lid was van een sekte die gesticht was door de volgelingen van Franciscus van Assisi en die al eeuwen geleden zou zijn ontbonden.
Al meer dan achthonderd jaar bewaakt de orde een verloren gewaand testament uit het begin van onze jaartelling dat het christendom tot wankelen kan brengen. Dexter Shaw was de laatste bewaarder van het testament en Bravo is zijn uitverkoren opvolger.
Nu moet Bravo, cryptoanalist en kenner van de middeleeuwen, de duistere aanwijzingen van zijn vader volgen om het verborgen testament te vinden. Hij wordt geholpen door Jenny Logan, een gedreven jonge vrouw die door de orde is aangesteld om Bravo te beschermen. Maar hij ontdekt algauw dat hij niemand kan vertrouwen. Zelfs Jenny niet…
 
Eric Van Lustbader is de auteur van vele internationale bestsellers, waaronder De Ninja. Zijn boeken zijn in meer dan 20 talen vertaald.
 
538 pagina's
In zeer goede staat
Verzendkosten binnen Nederland €7,75 (opengeslagen verzending €4,95)
 
(220)