MarktPlaza

Het teken van het beest - William Diehl

17x bekeken
25 dagen geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden
Verzendkosten
€ 3,65

Omschrijving

Paperback, uitgave 1994, 352 blz, Rug ietwat scheef met vouwspoortjes; hoekjes kaft 'gekneusd'; naam binnenkant kaft. Verzendkosten (3,65 euro) zijn voor de koper. [D21]

De gruwelijke moord op aartsbisschop Rushman schokt heel Chicago. Enkele momenten na de moord wordt de negentienjarige Aaron Stampler in de kerk aangetroffen; weggekropen in een biechtstoel, druipend van het bloed en met een groot mes in zijn hand geklempd. Stampler zweert echter dat hij onschuldig is. Advocaat Martin Vail is zo goed in zijn vak dat hij elke rechter, openbare aanklager en politicus in de staat Illinois razend van woede kan krijgen. Nu zetten zij het hem betaald - door hem te dwingen de verdediging van Aaron Stampler op zich te nemen; een zaak die Vail onmogelijk kan winnen. Maar als uit Vails onderzoek blijkt dat de alom geliefde aartsbisschop pervers en corrupt was en zijn bijnaam 'de Heilige van Lakeview Drive' absoluut niet verdiende, neemt een uniek moordproces een aanvang...

Verzending:
Verzending vindt plaats van dinsdag tot en met zaterdag.

Combinatievoordeel:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 3,65/4,20 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 6,45 euro bezorging thuis of 5,45 euro ophalen bij een DHL-ServicePoint bij u in de buurt. (Voor deze tarieven kunt u een pakket samenstellen van max. 10 kg met een pakketafmeting van 80x50x35 cm.)

Verzendkosten/combinatievoordeel België:
- De verzendkosten voor een brievenbuspakje bedragen 9 euro. U betaalt dit tarief ook als meerdere boeken in één envelop passen.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 10 euro bezorging thuis of 9,50 euro ophalen bij een DPD-Pickup parcelshop bij u in de buurt. (Voor deze tarieven kunt u een pakket samenstellen van max. 1 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm).


Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.