Het Nederlandse Jachtwild kookboek

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 89x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Jaap Vissering


Fraaie hardcover, NIEUWSTAAT,

159 pagina's


Het eten van wild wordt steeds populairder. Maar de geheimzinnige, fascinerende wereld van de Nederlandse jagers blijft voor veel mensen verborgen. Waar houden ze zich mee bezig en hoe is het jagen eigenlijk geregeld? Welke wildsoorten komen op hun jachttableau en hoe gaat dat in zijn werk? Hoe komt het wild dat zij schieten uiteindelijk op ons bordje terecht? En hoe kun je optimaal genieten van vers Nederlands wildbraad in gerechten?

Jaap Vissering laat de lezer kennismaken met alle ins en outs van de jacht. De geschiedenis en belangrijkste begrippen passeren de revue en de lezer wordt meegenomen naar de jachtvelden. De vele wildrecepten in het boek maken het geheel compleet. Ze blinken niet alleen uit in originaliteit en culinaire verfijning, maar kunnen ook door iedere thuiskok gemakkelijk worden uitgevoerd.

De combinatie van recepten en een overzicht van de jacht in Nederland maken het Nederlandse jachtwildkookboek tot een uniek standaardwerk en een must voor iedereen die geïnteresseerd is in wild.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.