HET MALAZIJNSE RIJK & DE POORTEN V/H DODENRIJK - S. Er…

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 101x bekeken
  • Datum geplaatst 6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

HET MALAZIJNSE RIJK & DE POORTEN VAN HET DODENRIJK - Steven Erikson
HET MALAZIJNSE RIJK Steven Erikson
Een Vertelling uit het Malazijnse Boek van de Gevallenen
Fantasy/SciFi. Meulenhoff 2000 1e dr (599 blz)
Gebonden met stofomslag
In goede staat
Het Malazijnse Rijk is meer dan een keizerrijk, het is een grootmacht die stormenderhand de ene na de andere stad op het vasteland van Genebackis verovert. Maar in een periode van tientallen jaren van oorlogvoerenzijn de vazalstaten leeggezogen. Een burgeroorlog dreigt. Zelfs de keizerlijke legioenen, gehard na jarenlange oorlogen die zowel met gewone soldaten als met magiërs worden uitgevochten, verlangen naar rust.
Ook Sergeant Whiskeyjack en zijn meedogenloze Bruggenbranders hoopten na de verovering van de stad Pale op een moment van rust. Maar keizerin Laseen, heerseres over het Malazijnse Rijk, heeft jaar roofzuchtige blik nu gericht op Darujhistan, als laatste van de Vrije Steden nog niet in handen van het keizerrijk. En haar veroveringsdrift duldt geen uitstel.
Dan, vanuit onvermoede windrichting, rommelt de donder van de rebellie; een geduchte macht is opgestaan tegen het Rijk. De machtige magiër Anomander Rake, leider van een mysterieus en oud ras van krijger-magiërs, de Tiste Andii, heeft aansluiting gezocht bij de Vrije Steden, tegen het keizerrijk. Whiskeyjack en zijn mannen, die inmiddels in het geheim in Darujhistan de komst van de keizerlijke troepen voorbereiden, krijgen het zwaar te verduren als ook Anomander Rake in zijn vliegende bolwerk Maan’s Telg boven de stad verschijnt…
&
DE POORTEN VAN HET DODENHUIS Steven Erikson
De Tweede Vertelling uit het Malazijnse Boek van de Gevallenen
Fantasy/SciFi. Meulenhoff 2001 1e dr (704 blz)
Gebonden met stofomslag
In goede staat
De zware nederlaag voor de muren van Darujhistan heeft het Malazijnse keizerrijk ernstig verzwakt – het rijk balanceert op het randje van anarchie. Intussen, in het uitgestrekte gebeid van de Zeven Steden, is de Ziener Sha’ik in de heilige woestijn Raraku bezig een geweldig leger op te bouwen. Zij bereidt zich voor op de Apocalyps, de alomvattende opstand die in millenniaoude legendes wordt voorspeld en die het hele continent in een ongekend bloedige en barbaarse oorlog zal storten. En dan de Bruggenbranders… Na het fiasco in Daruhjistan en hun verraad aan de keizerin is het regiment nu vogelvrij verklaard. Zowel Hoge Vuist ‘Eenarm’ Dujek, als kapitein Paran en sergeant Whiskeyjack zijn van paln zich aan te sluiten bij de tegenstanders van het keizerrijk. Fiddler en Kalam besluiten echter hun eed gestand te doen en keizerin Laseen te laten boeten voor haar misdaden – zij zetten koers naar Unta, de hoofdstad van het rijk.
Maar zodra ze voet hebben gezet op het gebied van de Zeven Steden worden ze meegesleept in een reeks gebeurtenissen die hen onafwendbaar naar Raraku drijft, waar oude en nieuwe magie inmiddels strijd leveren om het bezit van de Poorten van het Dodenhuis…
€ 17,95
Verzendkosten voor koper (D: 0-10kg)


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.