MarktPlaza

Het geheim van het hollende paard-Bruce Campbell

36x bekeken
23 dagen geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

 Het geheim van het hollende paard-Bruce Campbell in nette staat.
Weer een meeslepend avontuur van onze vrienden Ken en Sandy, die wij kennen uit "Het mysterie van de zwarte duim" (Nr. 53), "De jacht op de kreeftpiraten" (Nr. 92), "Het geheim van de oude ruïne" (Nr. 105), "Het geheim van het ijzeren kistje" (Nr. 125) en "Spooklichten" (Nr. 133 van de JUNIOR boeken).
Dick Holt - vader van Ken - beroemd versalggever van het Wereldnieuws staat op het punt opzienbarende onthullingen te doen over het bendewezen in de New Yorkse havens. Om hem hiervan terug te houden dreigen zij zijn zoon Ken te ontvoeren. Maar dat gaat zo maar niet; Sandy Allen en zijn familie zijn er ook nog. En als de twee vrienden na een avontuurlijke autorit op de plaats komen, waar ze veilig hopen te zijn voor de ontvoerders, dan begint het pas. Dan blijken in dt stille, vredige plaatsje dingen te gebeuren, die leiden tot een adembenemende reeks van gebeurtenissen waar Ken en Sandy middenin komen te zitten.
Kidnappers, dranksmokkelaars, archeologen, de vermeende schat van de oude zeerover kapitein Kidd, een rondspokend paard, zijn zo enkele van de personen en zaken die in dit verhaal een rol spelen. 1954
Verzenden mogelijk, kosten koper.
Kijk ook eens bij mijn andere advertenties, stripboeken, leesboeken en pockets voor elk wat wils.