De Lantaarn uitgever, div. auteurs.
hardcover in NIEUWSTAAT, 304 pagina's, 21,5 x 28,5 cm.
Iedereen weet dat een wok ideaal is om er snel iets in te roerbakken. Maar zoals dit boek aantoont, is hij geschikt voor nog veel meer. In deze verzameling van recepten uit Aziƫ vindt u behalve de alomtegenwoordige roerbakschotels kerrieschotels, soepen, gefrituurde hapjes en gestoomde gerechten.
Chinese, Japanse en Indiase gerechten naast vele ander Aziatische.
werken met de wok - oosterse ingrediƫnten - noedels en rijst - verse oosterse producten - soepen - kerrieschotels en eenpansgerechten - roerbakschotels - frituren - stomen - index.
Speciale onderwerpen:
soepen maken - thaise kerriepasta's - diverse andere kerriepasta's - rijst met smaken - bijgerechten - hoe u roerbakt - gebakken rijst - hoe u frituurt - Dim sum - hoe u stoomt