door Jennie Shapter.
Boek in harde kaft, met omslag, 23,5 x 30,5 cm., 256 pagina's,
met register.
NIEUWSTAAT !
Dit uitvoerig naslagwerk gaat in op elk aspect van uw broodmachine - van het proces van het broodbakken tot de verschillende instellingen, programma's en technieken - evenals op het maken van met de handgevormd brood en kleine broodjes.
Meer dan 150 traditionele en nieuwe recepten van over de hele wereld, stuk voor stuk toegesneden op het gebruik van de broodbakmachine. Hier vindt u alles van uw gading, van eenvoudige broden tot de wat veeleisender handgevormde broden, broodjes en cakes. Van standaard witbrood, volkorenbrood en boerenbrood via Frans brood, vierzadenbrood, uienfocaccia, ciabatta en feta-olijvenbrood tot petit pain au chocolat, Deens fruitgebak, chocoladebrood, passiecake en vruchtenteabread. (Alle recepten zijn geschikt voor verschillende formaten broodmachines: klein, middelgroot of groot)
Precieze aanwijzingen en foto's in fullcolour voeren u stap voor stap door de recepten naar een perfect resultaat!
Uitgebreid, royaal uitgegeven bakboek met recepten voor de broodbakmachine waarin niet alleen brood wordt gebakken (de bekende kubusbroden) maar ook deeg wordt gemaakt dat verder met de hand gevormd wordt en in de oven gebakken. Voorafgaand aan de recepten wordt informatie gegeven over diverse broodmachines, gebruik, basisfuncties en bakprogramma's, brood met de hand vormen, diverse glazuren, gebruik van zuurdesem en zetseldeeg. Informatie over meelsoorten, vetten en vloeistoffen, diverse toevoegingen en keukengerei. De recepten komen uit heel de wereld en zijn voor alle soorten broden en broodjes, zoete en hartige. Tekst in drie kolommen, ingredientenopgave in de buitenkolom, handelingen puntsgewijs en geillustreerd met duidelijke kleine werkfoto's. Ook grotere en paginagrote receptfoto's.
Juist vooor coeliakipatienten is de broodmachine een uitkomst.
Met adressenlijst van Nederlandse molenaars.