MarktPlaza

Het boek van Finette

84x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Nadat Finette samen met haar vriendinnen op de dijk bij Ouderkerk had gelegen en door een verrekijker naar de bruiloft van haar ex Adriaan had geloerd, besloot ze Nederland te verlaten.
Via Afrika belandt Finette uiteindelijk in New York, waar ze voor de vn gaat werken. Zowel in Afrika als in New York stort Finette zich in verschillende heftige relaties, waar ze niet echt veel gelukkiger van wordt.
Koortsachtig begint Finette haar frustraties van zich af te schrijven in e-mails aan haar vriendinnen. Overdag werkt ze keihard voor de VN; 's nachts schrijft ze over haar leven. Hoe bestaat het dat je 35 bent en het gevoel hebt alles kwijt te zijn? Finette, de populaire, door iedereen benijde Finette! Een van haar vriendinnen suggereert dat ze van haar mails een boek zou kunnen maken. Finette lacht haar uit, maar als ze onverwacht wordt ontslagen, beseft ze dat ze haar tijd maar het beste in een boek kan steken. Ze gooit al haar e-mails door elkaar, overgiet het geheel met een humoristisch sausje en stuurt het naar een uitgever.

Het boek van Finette geeft antwoord op alle vragen die je nog zou kunnen hebben na vier seizoenen Rozengeur & Wodka Lime. Wat is er met Finette gebeurd toen ze in het buitenland woonde? Hoe hebben de vriendinnen elkaar ooit leren kennen, en wat vertellen ze over elkaar in hun e-mails aan Finette? Kortom, verplichte kost voor alle trouwe fans van de populaire tv-serie, maar ook leuk voor niet-kenners!