MarktPlaza

Het Beste Reparatie handboek

136x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Het Beste Reparatie handboek
Complete gids voor onderhoud en reparatie in en om de woning
1974, Uitgeversmaatschappij The Reader's Digest N.V.
599 pag.
harde kaft
de rug is erg beschadigd, de bedekking ervan is weg
Prijs: teab (bieden excl de eventuele porto aub)

"Voor u ligt een uitzonderlijk stuk gereedschap. naast uw hamer, uw zaag en uw elektrische boor zal dit boek een belangrijke plaats innemen op uw werkbank.
Het boek valt in zeven verschillende delen uiteen die elk een apart facet zo volledig mogelijk behandelen. In het huis vindty u naast reparatie en onderhoud ook vernieuwing. Renovatie kan soms namelijk goedkoper zijn dan reparatie. Bij het onderwerp gas, water, riolering wordt ook aandacht besteed aan verwarming en 'warmwater-voorziening'. In het deel elektra vindt u eenvoudig leesbare schema's. Daarmee zijn storingen in huishoudelijke apparaten snel op te zoeken. In het daarop volgende hoofdstuk worden reparaties aan allerlei huisraad 'voorgedaan' die van uw huis een thuis maken. Ook in de tuin valt meer te onderhouden dan op het eerste gezicht lijkt: paden, hekken en tuinmeubilair vragen hier uw aandacht. In de garage staan uw fiets, bromfiets, caravan of auto die in goede conditie gehouden moeten worden. het encyclopedisch register tenslotte bevat behalve verwijzende trefwoorden informatie over gereedschappen en materialen die vaak speciaal voro de doe-het -zelver zijn ontwikkeld. Bovendien krijgt u daar de typische vaktermen uitgelegd.
Voor u, als gebruiker van dit boek, zijn de zeven delen in aparte kleuren gedrukt. Om te weten waar u iets terug kunt vinden hoeft u maar naar de kleur te kijken.
De grootste zorg is besteed aan de duizenden tekeningen die het boek vullen. Alle voorkomende reparaties zijn eerst in de praktijk uitgevoerd. Tijdens deze werkzaamheden hebben vele fotografen de handelingen op de voet gevolgd. uit de tienduizenden opnamen is, samen met de experts, een keuze gemaakt. Deze foto's zijn omgezet in tekeningen om hierdoor duidelijker en meer informatie te kunnen geven."

(en in mijn winkel vindt u nog veel meer boeken in 37 groepen/genres onderverdeeld, zoals onder andere de groep ‘hobby's/doe 't zelf’. In mijn winkel kunt u de groep van u keuze aanklikken)