Het beste boek Reader's Digest nummer 258

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 37x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Het beste boek Reader's Digest nummer 258 in zeer nette staat.
HET LAATSTE TESTAMENT: Sam Bourne
Het is 2003. Tijdens de Irakoorlog wordt een eeuwenoude kleitablet met een inscriptie in spijkerschrift gestolen uit het Nationale Museum voor Oudheden in Baghdad. De dief, een tienerjongen, verdwijnt in de nacht. De tablet wordt verkocht en algauw vergeten. Jaren later echter. wanneer de vredesbesprekingen tussen Israël en de Palestijnen zich in een kritiek stadium bevinden, blijkt het vermiste voorwerp - en de aanwijzingen die het bevat - van cruciaal belang te zijn voor alle betrokken partijen.
Een pakkend actiedrarna van een rijzende ster.
KEN JE ME NOG?: Sophie Kinsella
Humor en charme worden gecombineerd in dit recente boek van de auteur van de Shopaholic-serie.
Lexi Smart wordt wakker in een ziekenhuisbed en merkt dat haar leven totaal op z'n kop staat. Ze was een vijfentwintigjarige verkoopster met scheve tanden en een sullig vriendje. Maar nu is ze achtentwintig, heeft een topfunctie in een groot bedrijf en is getrouwd met een geweldige man, die ook nog miljonair is, Wat is er in vredesnaam gebeurd in die drie jaar?
NIETS TE VERLIEZEN: Lee Child
Despair is een stoffig plaatsje ergens in een vergeten uithoek van de Amerikaanse staat Colorado. Wanneer Jack Reacher daar aankomt en op zoek gaat naar een simpele kop koffie, krijgt hij in plaats van koffie de botte sommatie om onmiddellijk verder te reizen. Maar Reacher is niet iemand die zich laat commanderen. Despair heeft iets te verbergen en Reacher besluit de duistere geheimen van het stadje bloot te leggen, ongeacht wie - of wat - hem daarbij in de weg staat. Een zinderende nieuwe thriller van een meester in het genre.
DE COCK EN DE MOORD IN GEBED: A.C. Baantjer
Een junk die gearresteerd is voor een beroving, vertelt De Cock (met... 'eh, met cecooceekaa') dat hij het geld nodig had voor de verslaving van zijn vriendin. Hij bekent ook dat zij vijftigduizend euro heeft beloofd aan degene die haar vader vermoord zodat zij van het geld van de erfenis het verblijf in een afkickcentrum kan bekostigen. Maar dan worden waterlijken gevonden waarvan de voeten stevig aan elkaar zijn gebonden en de vingers van de gevouwen handen met krachtige lijm aan elkaar zijn geplakt. Het laatste avontuur van De Cock!
Verzenden mogelijk, kosten koper.
Kijk ook eens bij mijn andere advertenties, stripboeken, leesboeken en pockets voor elk wat wils.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.