MarktPlaza

Het beste boek Reader's Digest nummer 239

100x bekeken
3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Het beste boek Reader's Digest nummer 239 in nette staat. Omslag gebruikerssporen, boek zelf in zeer nette staat.
DE STIEFVADER: Mary Higgins Clark
Toen ze tien jaar oud was, schoot Liza Barton haar moeder dood. De rechtbank oordeelde dat het een ongeluk was. Maar haar gewelddadige stiefvader beweerde dat het een opzettelijke daad was en de pers gaf hem gelijk. Meer dan twintig jaar later keert Liza, die haar naam is Celia heeft veranderd, terug naar het huis van haar ongelukkige jeugd. Daar schuilt nog altijd een dodelijk geheim.
VANWEGE DE HOND: Tom Kamlag
TV-researcher Ron Hering hield zich jarenlang alleen nog maar bezig met zijn glasverzameling en zijn oude elpees. Hij heeft zich door pijnlijke gebeurtenissen in zijn leven afgezonderd van de mensen. Na de moord op televisiemisdaadverslaggever Hein Niebroek krijgt Ron ongewild de zorg voor Heins airedaleterriër. De hond gaat een steeds grotere rol in zijn leven spelen, waardoor hij weer onder de mensen komt. Hij raakt bevriend met zijn Turkse buurvrouw Saniye en haar kinderen Teun en Yashmine, en met rechercheur Matt Teurlings. Ook krijgt hij weer contact met Heins ex-vrouw Guuske. Door deze contacten raakt Ron steeds meer betrokken bij de moordzaak. Uiteindelijk wordt hij zelf doelwit. Hij beseft dat hij degene is die de raadsels rond de moord moet oplossen en tegelijkertijd de spoken van zijn verleden moet verdrijven. Met zijn nieuwe vrienden, die ieder zo hun eigen problemen kennen, gaar hij op onderzoek uit. 'Vanwege de hond' is het spannende misdaadromandebuut van Tom Kamlag.
GESLOTEN KAMER: Dennis Lehane
Zomer 1954. U.S. marshal Teddy Daniels komt aan op Shutter Island, waar het Ashecliffe Hospital, een inrichting voor psychopatische misdadigers is gelegen. Samen met zijn partner, Chuck Aule, onderneemt hij een speurtocht naar Rachel Solando, een voortvluchtige moordenares. Maar ook Teddy Daniels heeft zijn geheimen. Hoe dichter Teddy en Chuck de waarheid naderen, des te meer ze beginnen te geloven dat ze Shutter Island misschien nooit meer zullen verlaten. Want iemand is bezig hen tot waanzin te drijven'
SCHERVEN IN HET ZAND: Dina Ahmed
Dina Ahmed is de eigenaresse van een florerende bloemenzaak in Manhattan, haar bloemstukken ; prachtige mozaïeken van kleur ; zijn zeer gewild. Ze is al jaren gelukkig getrouwd met de succesvolle zakenman Karim. Haar oudste zoon Jordy is al het huis uit en de tweeling, Suzanne en Ali, is net zes jaar. Dina geniet van haar leven. Maar als ze op een dag thuiskomt en Suzanne en Ali zijn niet thuis ontdekt ze dat haar geluk, net als een mooi boeket, teer en vergankelijk is.
Karim heeft de kinderen meegenomen naar Jordanië, naar het huis van zijn ouders. Hij laat Dina weten zich niet meer thuis te voelen in Amerika. Hij wil de kinderen binnen de beschermde omgeving van zijn familie een meer traditionele opvoeding geven.
Voor Dina komt dit als een volslagen verrassing. Ze dacht een goed huwelijk te hebben en de kinderen waren gelukkig. Totaal ontredderd belt ze de politie, maar al snel blijkt dat die niets voor haar kan doen. Met de steun van twee trouwe vriendinnen zal Dina alles op alles moeten zetten om haar kinderen weer terug te krijgen.
Verzenden mogelijk, kosten koper.
Kijk ook eens bij mijn andere advertenties, stripboeken, leesboeken en pockets voor elk wat wils.