MarktPlaza

Herenhuis met uitzicht op zee

134x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Herenhuis met uitzicht op zee

Ref: 688

3 Slaapkamer 2 badkamer woning in Guardamar del Segura € 158.000

De woning beschikt over 3 slaapkamers en 2 badkamers + 1 aparte toilet. Goed onderhouden en vrij nieuw. De woning bestaat uit 3 verdiepingen en heeft een groot balkon + 2 dakterrassen. Gelegen in een urbanisatie met een gezamenlijk zwembad. Het strand is op slechts 1 kilometer afstand. Ook de keuken is voorzien van alle luxe ; koelkast, oven, inductie kookplaat, vaatwasser, afzuigkap en magnetron.Vanaf de woonkamer heeft u toegang tot het terras. Deze loopt door aan de zijkant van het huis, er is ook een privé buitendouche op eigen terrein. Vanaf de terrassen heeft u zeezicht.

Op de eerste verdieping is een slaapkamer met een dubbelbed, een slaapkamer met een enkel bed en een badkamer met groot ligbad. Op de bovenste verdieping is een grote slaapkamer met badkamer en suite (douchekabine). Vanuit hier heeft u ook toegang tot de 2 solariums. Alle slaapkamers beschikken over inbouwkasten. Beneden heeft u een privé garage met plaats voor 2 auto’s. Daarnaast staan hier ook de wasmachine en droger (mini keuken). Een zeer complete woning voor een scherpe prijs !

Guardamar is een typisch Spaanse kustplaats met alle voorzieningen om de hoek. Het strand is er prachtig en zeer groot ruim 11 kilometer lang en ook erg breed (zandstranden). Daarnaast zijn er nog de duinen, vele fietspaden en parken + het dennenbos. Het plaatsje telt ongeveer 18.000 inwoners.

Op korte afstand zijn : Restaurants, Supermarkten, winkels, apotheken, dokters, bars, café’s. Ook veel leuke dorpen in de omgeving van Guardamar :Punta Prima, Santa Pola, Rojales, Benimar, La Mata, maar ook de grote steden zijn niet ver : Torrevieja, Alicante, Elche, Orihuela en Benidorm. Met de auto bent u overal binnen 2 tot 45 minuten. Ook zijn er deze omgeving genoeg dingen te doen : Natuurpark, Waterparken, Attractiepark (Benidorm),karten, jetski’s huren, boten huren, fietsen etc.