MarktPlaza

Herbruikbare statische raamstickers Grachtenpandjes Herfst

165x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Het is weer Herfst en daarom is er niets zo leuk dan je huis weer helemaal Herfst-proof te maken. Deze raamstickers helpen daarbij. Ook zijn ze leuk om kinderen met de seizoenen in aanraking te laten komen, en ze in plaats of als aanvulling van een seizoenstafel te gebruiken.

De raamstickers zijn gemaakt van statische folie. Deze stickers laten daarom geen lijmresten achter op de ramen en je kunt ze hergebruiken als ze netjes worden opgeborgen. Het is van hetzelfde materiaal gemaakt als de autoraamstickers die iedereen van vroeger kent. Je kunt ze plakken hoe en waar je wilt en ook verplaatsen. Ze zijn makkelijk los te halen.

Bijzonderheden:

-Materiaal: statische raamfolie (herbruikbaar)

-Zwart of wit

-Afmeting: in totaal is dit tafereel als je het plakt zoals op het voorbeeld, zie foto bijgevoegd aan dit bericht, 1.20m lang en 40 cm hoog.

-Inhoud: De stickers krijgt u op 6 vellen verdeeld. Ook zit er een handleiding bij hoe ze te gebruiken en te bewaren. U kunt er ook voor kiezen om vellen apart te bestellen. Zie hiervoor mijn website.

-Met de raamstickers dient zorgvuldig te worden omgegaan. Vermijd trekken aan de raamstickers, hierdoor kan schade aan het product ontstaan. CustomCrafts by Tasj is niet verantwoordelijk voor eventuele schade aan de raamstickers bij het niet naleven van de zorgvuldigheid. Laat een kind jonger dan 3 jaar daarom nooit alleen met de raamstickers. Zij kunnen de kleine onderdelen geheel of gedeeltelijk in hun mond steken, waardoor ze kunnen stikken. 

-Verzendkosten: €3,90