MarktPlaza

Henriette Kan Hemmink - Ponyfriends - Omnibus (Hardcover/Gebonden)

41x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Henriette Kan Hemmink  -  Ponyfriends - Omnibus  (Hardcover/Gebonden)

BCZ

300 pagina's

1. Een vreselijk geheim
2. Een bijzonder cadeau

Henriëtte is een geboren verhalenverteller. Als kind schrijft ze schriften vol en boekt haar eerste succes als elfjarige schrijfster met een tv-optreden in Stuif es in. Na de Pedagogische Academie werkt ze korte tijd als docent in het onderwijs. Naast het lesgeven blijft ze schrijven en publiceert korte verhalen in Viva, Libelle, er verschijnen twee poëziebundels van haar hand en ze volgt een opleiding tot journalist.

Wanneer ze moeder wordt maakt ze de overstap naar het fulltime schrijverschap. Onder de naam Henriëtte Kan Hemmink schrijft ze door de jaren heen meer dan honderd boeken voor de jonge lezer. In haar kinderboeken verwerkt ze serieuze thema's in spannende avonturen en maakt daarmee lezen toegankelijk (aantrekkelijk) voor een groot publiek. Succesvolle series zoals: Dancing Stars, Ranger, Paardenfluisteraar, Pony Friends, Sammie, IJsblinkers en spirituele jeugdboeken zoals Doodgewoon en Gevangen in Oneindigheid.

Naast de kinderboeken schrijft ze romans, korte verhalen voor tijdschriften, journalistieke artikelen, educatieve teksten voor musea, filmscenario’s en hoorspelen.

Ponyfriends - Omnibus 1. Een vreselijk geheim 2. Een bijzonder cadeau
Liza en haar vriendin Femke zijn dolgelukkig met hun verzorgpony Binky. Sinds kort staat er in binky's weiland een nieuwe schuur met een ruime clubzolder voor de Pony friends.

Bespaar portokosten bekijk ook mijn andere advertenties