[Henri Caruchet] Almanach 1900 - 1 van 30 ex sur Japon

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 68x bekeken
  • Datum geplaatst 9 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Hardcover. Caruchet, Henri. Almanach 1900. Geen plaats of druk vermeld, 1900. Niet gepagineerd. Formaat circa 19 cm, gewicht ongeveer 0,22 kg.
Uitgegeven in een gelimiteerde genummerde oplage van slechts 30! Exemplaren. Dit is nummer 4 (vermelding van oplage en nummer handgeschreven). Gedrukt op “Japon”. Uitermate verfijnd werkje met alle bladzijden met illustraties in tweevoud ingebonden, waarvan één suite door de kunstenaar met de hand ingekleurd. De handgekleurde illustraties zijn recto-verso bedrukt, de niet ingekleurde set slechts aan één kant bedrukt (de uitgave waarbij alle illustraties slechts aan één kant bedrukt zijn zouden niet door de artist handgekleurd zijn?). Originele covers mee ingebonden. Latere groene linnen band met titelschild in zwart leer met de titel over de lengte in goudopdruk). Klein beetje foxing, in goede staat voor leeftijd.
Henri Caruchet (1873-1948) was één van de vooraanstaande kunstenaars van de Art Nouveau. Zeldzaam. Referentienummer 11076.

1800 euro

Vraagprijs/bieden is exclusief verzendkosten. Verzendkosten 14,90 euro met Postnl (verzekerde verzending). Afhalen ook mogelijk (op afspraak). Zie ook mijn andere advertenties voor gecombineerd verzenden.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.