MarktPlaza

Henk-Jan Hoefman & Lenette Schuijt - Het menselijk gezicht van werk.

106x bekeken
3 jaar geleden geplaatst
Geen afbeelding beschikbaar

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Henk-Jan Hoefman & Lenette Schuijt - Het menselijk gezicht van werk. De integratie van professionaliteit en spiritualiteit
- De afgelopen decennia zijn we verstrikt geraakt in een materiële oriëntatie op werk. In vrijwel alle organisaties staat het streven naar doelmatigheid en rendement voorop. We hebben een sterk geloof in maakbaarheid en dus zijn organisaties gericht op sneller en meer.
- Het terugvinden van het menselijk gezicht van werk vraagt om een diepgaande herbezinning. Dit boek introduceert niet de zoveelste managementmode, maar het prikkelt op een positieve manier de eigentijdse en eigenzinnige zoektocht naar de essentie van werk. Deze wordt gevonden in het hart van de paradoxale werkelijkheid. Daar waar ziel én zakelijkheid samengaan, vinden mensen immers zin in het werk en geeft de organisatie uiting vaan haar maatschappelijke verantwoordelijkheid. Het menselijk gezicht van werk is een bron van informatie en inspiratie, het reikt materiaal aan voor een wezenlijke herbezinning.
- hardcover met stofkaft z.g.a.n. 9,75