MarktPlaza

Henk Boeke - Werken met WordPerfect

223x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Henk Boeke - Werken met WordPerfect
7e druk, 1989, Henk Boeke
487 pag., isbn 90 69 83 0051
Prijs: teab (bieden excl de eventuele porto aub)

"Wordperfect is een computerprogramma voor tekstverwerking, dat snelheid paart aan een imposante heoveelheid mogelijkheden. De makers van WordPerfect zijn er tot op grote hoogte in geslaagd om het de gebruiker zo gemakkelijk mogelijk te maken, maar hebben twee dingen over het hoofd gezien. Een beginner in de tekstverwerking wil zijn ervaring met de typemachine graag zo snel mogelijk omzetten in resultaten met de tekstverwerker. Dat blijkt in de praktijk nogal tegen te vallen als er geen aanvullende instructie is. En daarnaast: een kenner is geïnteresseerd in aanvullende documentatie die hem het tijdrovende eigen onderzoek naar de handigste toepassing van alle functies uit handen neemt.
'Werken met WordPerfect' is bedoeld om zowel beginneer als gevorderde van dienst te zijn; een glasheldere handleiding om snel resultaat te boeken, en een overzichtelijke gids door het woud van mogelijkheden.
'Werken met WordPerfect' is logisch opgebouwd, vanuit de praktijkbehoefte van de gebruiker. Dat betekent ook: talloze trucs en tips om WordPerfect te slim af te zijn, daar waar het programma soms een beetje eigenzinnig is. Er is veel aandacht besteed aan het voorbeeld-materiaal en het vermijden van ondoorzichtig jargon. Behalve als stapsgewijze instructie, is het boek ook onmisbaar als naslagwerk, waarin alle mogelijkheden tot en met versie 4,2 van het programma zijn opgenomen.
Henk Boek is taalkundige en tekstschrijver. Zijn specialiteit is het makkelijk uitleggen van moeilijke dingen; hij schreef scenario's voor voorlichtingsfilms, ontwierp handleidingen en redigeerde cursusboeken. Hij heeft een ruime ervaring met tekstverwerkende apparatuur."

(en in mijn winkel vindt u nog veel meer boeken in 37 groepen/genres onderverdeeld, zoals onder andere de groep ‘computer/internet'. In mijn winkel kunt u de groep van u keuze aanklikken)