Hendrie Weisinger: Emotionele intelligentie op het werk

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 13x bekeken
  • Datum geplaatst 1 maand geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Bieden

Omschrijving

Hendrie Weisinger: Emotionele intelligentie op het werk

 

Handleiding voor het succesvol gebruik van emotionele intelligentie

 

Als u denkt dat analytische vaardigheden, trouw aan het bedrijf of zelfs bekwaamheid de sleutel tot succes op het werk is, dan zult u tot een heroverweging moeten komen. Men is het er nu wel over eens dat mensen met een hoge emotionele-intelligentiegraad het snelst carrière maken. Emotionele intelligentie (EI) is het vermogen om uw emoties zo te benutten dat u bereikt wat u wilt. In positieve tegenstelling tot het IQ - onze verstandelijke intelligentie is EI te ontwikkelen en te verbeteren. Hendrie Welsinger laat in dit boek zien hoe.Helder en duidelijk legt hij uit hoe we onze emoties kunnen duiden en hoe we de zogeheten 'kerncompetenties' van onze emotionele intelligentie het beste in kunnen zetten. Het gaat om zelfmotivering, zelfbewustzijn, beheersing van stemming en hantering van emoties. Ook geeft hij voorbeelden en praktische oefeningen die het leerproces versnellen. Stop voor stap maakt EMOTIONELE INTELLIGENTIE OP HET WERK ons wegwijs in de verschillende EI-technieken, waarmee wij niet alleen individueel verder komen, maar waarmee ook bedrijven als geheel hun voordeel kunnen doen.Dr. Hendrie Weisinger, bekend psycholoog, is docent aan de Universiteit van Washington en organisatie-adviseur. Hij is een autoriteit op het gebied van de toepassing van emotionele intelligentie en grondlegger van technieken, die inmiddels wereldwijd hoog in aanzien staan.

Dit is het enige boek dat de theorie vertaalt in een toegankelijke gids die iedereen kan gebruiken om zijn carrière vooruit te helpen. - John Mayer, medeontwikkelaar van de theorie van emotionele intelligentie.

Eindelijk een boek voor de werkende mens waarin gedemonstreerd wordt hoe de beheersing van onze emoties en het omgaan met de gevoelens van onderen het netto bedrijfsresultaat verbeteren. Praktisch, praktisch, praktisch! - Rita McGlone, Wharton School of Business 

 

Uitg. Archipel, paperback. Praktisch in nieuwstaat.

 

 

 

 

kstps

2007

P150720


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.