MarktPlaza

Helga Warmels - De Haren Van Puk (Hardcover/Gebonden)

91x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Helga Warmels (1971) is journalist en schrijver; haar kinderboeken werden meerdere keren genomineerd en bekroond. Goede dagen is haar debuutroman

Puks haar is te lang. Mama gaat het knippen. Daarna moet het gewassen worden, maar dat wil Puk niet, dat prikt! Daar weet mama wel iets op en danÂ…wordt het zelfs leuk!
Peuter Puks haren moeten door mama worden geknipt en gewassen en daar houdt Puk helemaal niet van. Maar mama heeft een geweldige oplossing en dan wordt het zelfs leuk. Aantrekkelijk prentenboekje voor peuters. De kleurige illustraties beslaan telkens twee pagina's, waarin de drie a vier regels tekst zijn geplaatst in een ruime schreefloze letter. De illustraties zijn origineel en gemaakt in een collagetechniek, waarbij stukjes gescheurd papier en zelfs foto's worden gecombineerd met waterverf, inkt en kleurpotlood. Zeer stevig gebonden (erg strak, waardoor de bladzijden wat moeilijk omslaan), gedrukt op zwaar papier en geschikt voor hergebruik. Deeltje uit de serie 'Kimio peterboekjes*, over herkenbare onderwerpen uit de dagelijkse leefwereld van peuters. Vanaf ca. 2 jaar.