MarktPlaza

Helga Moray - Carla

66x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Helga Moray - Carla
Reuzenraaf
Serienummer Witte Raven RR 30
U.M. ‘Westfriesland’
237 pag., isbn 90 205 1515 2
teab (aub bieden excl. de eventuele portokosten)
(en in mijn winkel vindt u nog veel meer boeken in 37 groepen/genres onderverdeeld, zoals onder andere de groep 'romans'. In mijn winkel kunt u de groep van u keuze aanklikken)
"Carla, een Engels meisje, wordt 'ontdekt' door een film-scout en het duurt niet lang of zij heeft de bovenste sport van de ladder bereikt. In verband met haar karakter en haar voorkomen wordt zij het publiek uitgebeeld als een onschuldig jong meisje, maar zij ontdekt al heel spoedig dat men in de wildernis van Hollywood van haar privéleven iets heel anders verwacht. Haar leven wordt verduisterd door complicaties, nog voordat zij Ramon D'Alvarez leert kennen, de geniale architect uit Peru, de eerste man op wie zij hopeloos verliefd wordt.
Heen en weer geslingerd tussen haar leifde voor Ramon, die zijn carrière stelt boven zijn liefde en dit zelfde verlangt van Carla, en de waanzinnige eisen, die het leven in hollywood stelt aan een beroemde ster, wordt Carla gedreven tot aan de rand van de wanhoop en de ondergang.
Met dit verhaal dat zich afspeelt in Engeland, Californië en New York, heeft Helga Moray beslist een bestseller geschreven, die haar vele bewonderaars zal fascineren en boeien."