MarktPlaza

Heklatten 120x9x2 20 stuks Siberische lariks A-klasse houten schutting heklat super

235x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Verzenden
Verzendkosten

Omschrijving

Heklatten van Siberisch larikshout. Siberisch lariks kenmerkt zich door een zeer hoge weersbestendigheid. Het wordt vaak gebruikt voor tuinafscheidingen (hekpaaltjes en andere tuinelementen). Siberische lariks is 2 keer duurzamer dan Europese lariks en 5 keer duurzamer dan vuren of dennen. Onze omheining gaat tot 30 jaar mee zonder te worden geverfd.

Gevaar!!! Pas op voor verkopers die Europese lariks als Siberisch verkopen!. Bij ons heeft u de garantie dat u larikshout van de hoogste kwaliteit krijgt.

Restvocht 14-16%

Dimensie:

   120x9x2 20 stuks

geschuurd (superglad)

Wij hebben alle artikelen in ons assortiment die nodig zijn voor de opbouw van uw omheining:

- Siberische lariks schuttinglatten (van 40cm tot 2m)
- Spiegel van Siberisch lariks (vanaf 2m, 2,5m, 3m) andere lengtes op aanvraag
- Siberische larikspalen (7x7cm en 9x9cm tot 3m) - Gegalvaniseerde schroeven en zelfborende RVS schroeven (de plank scheurt niet bij het vastschroeven)
- Beugel met bevestigingsschroef voor montage van de paallat
- Lariks conserveringsmiddelen
- Vernissen en verven
- Bijlagen plaatsen

Als u de prijs van uw omheining wilt weten, kunt u contact met ons opnemen via (Juridische informatie verkoper). Schrijf ons wat je nodig hebt en we houden een speciale veiling voor je bestelling.

Belangrijke gegevens:

Door de aard van het hout en de verwerkingseigenschappen kunnen de latten en palen na het drogen van het hout natuurlijke scheuren vertonen. Het is geen reden tot reclamatie, aangezien het een natuurlijk werk van hout is.