MarktPlaza

Heart of a Lion - Memphis Depay

12x bekeken
10 dagen geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden
Verzendkosten
€ 4,20

Omschrijving

Paperback, uitgave 2019,239 blz. met een paar kleurenfoto's. Licht vouwspoortje in de rug; verder in goede en nette staat. Verzendkosten (4,20 euro) zijn voor de koper. [H]

De inspirerende biografie van Memphis Depay. Over een jeugd vol agressie en angst, zijn doorbraak bij PSV, zijn revival in Lyon en bij Oranje, de commotie over zijn uiterlijk, en zijn relatie met God.
Iedereen heeft een mening over Memphis Depay. Slechts weinigen kennen zijn heftige levensverhaal. Het was tijd dat verhaal uit zijn eigen mond op te tekenen. Over een jeugd vol agressie en angst, met de bal als reddingsboei. Over een onstuimige zwerftocht langs scholen en gastgezinnen en voetbalclubs. Zijn doorbraak bij PSV, het fiasco in Manchester, zijn revival in Lyon en bij Oranje, de voortdurende commotie over zijn uiterlijk en image, de muzikale ambities, zijn kleine kringetje vertrouwelingen en zijn relatie met God: het komt allemaal aan bod in deze kwetsbare en tegelijkertijd krachtige en inspirerende biografie.

Verzending:
Verzending zal plaatsvinden van dinsdag tot en met zaterdag.

Combinatievoordeel:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 3,65/4,20 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 6,45 euro bezorging thuis of 5,45 euro ophalen bij een DHL-servicepoint bij u in de buurt. (Voor deze tarieven kunt u een pakket samenstellen van max. 10 kg met een pakketafmeting van 80x50x35 cm.)

Verzendkosten/combinatievoordeel België:
- De verzendkosten voor een brievenbuspakje bedragen 9 euro. U betaalt dit tarief ook als meerdere boeken in één envelop passen.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 10 euro bezorging thuis of 9,50 euro ophalen bij een DPD-pickup parcelshop bij u in de buurt. (Voor deze tarieven kunt u een pakket samenstellen van max. 1 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm).

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.