HD IP draadloos 4 camera bewaking systeem Primovo Spac…

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 1052x bekeken
  • Datum geplaatst 2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Professionele''DOE HET ZELF'' CCTV Opname Systeem Met HD NVR (recorder ) en Toebehoren. Ideaal bewakingssysteem voor Horeca, winkel, kantoor en woning. Met 4 camera's .

 

U Ontvangt:

4 x Primovo 1080P FULL-HD draadloze bullet camera
1 x Primovo Space HD NVR met 1080P HDMI en VGA aansluiting
4 x Voedingsadapter
1 x Muis 
1 x 1,5 meter internetkabel ( UTP )
3 x Camera bewaking sticker
1 x App en software voor het live meekijken op afstand

 

Draadloos WIFI HD Plug And Play 4 Camera bewaking set. Primovo Space 

Installeren is nog nooit zo eenvoudig geweest. Dit draadloze bewaking systeem van Primovo is uniek in zijn soort, dit In tegenstelling tot vele andere draadloze bewaking Systemen want de Primovo Space is een betrouwbare oplossing met als de HD WIFI NVR Recorder met minimaal 1000GB HDD Opslag als basis station.
Bekijk uw beelden Live op afstand vanaf uw Smartphone, tablet of pc of sluit uw scherm direct aan op de Recorder met HDMI of VGA.

De draadloze techniek met encryptie maakt draadloos nog veiliger dan ooit!  het systeem heeft zijn eigen gesloten WIFI netwerk, dit betekent dat deze niet afhankelijk is van uw bestaande netwerk en neemt daarom dus altijd op, ook als uw eigen netwerk wegvalt.

Dit Systeem biedt niet alleen een stabiel betrouwbare draadloze verbinding, maar tevens ook een vloeiende overdracht van de beelden.   Afstanden tot wel 25m en meer met muren en plafonds binnenshuis zijn prima haalbaar! Buitenshuis zijn afstanden tot wel 50 meter haalbaar!

Kiest u voor dit draadloze systeem van primovo dan kiest u voor een eenvoudige installatie! Het is echt Plug And Play!  En levert tevens ook haar scherpe beelden. dankzij de digitale overdracht. 

Het Systeem word geheel compleet geleverd zodat u thuis direct aan de slag kunt!

 


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.