Hatice - Dagboek Van Een Dapper Meisje (Hardcover/G…

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 15x bekeken
  • Datum geplaatst 1 maand geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Hatice  -  Dagboek Van Een Dapper Meisje  (Hardcover/Gebonden)

BCZ

143 pagin's 

Hatice Kocyigit (Turkije, 1985) was een meisje dat elke dag tot het donker met haar vrienden buiten voetbalde. Haar bijnaam was de 'Maradonna' van Venray'. Een progressieve spierziekte schopte haar hele leventje en haar droom om sportlerares te worden in de war. Dapper ging ze de stijd aan met de pijn en vermoeidheid die haar teisteren en met de artsen die haar maar niet serius namen. Die haar zelfs aan haar lot overlieten nadat zee en verschrikkelijke diagnose kreeg.
Omdat Hatice het moeilijk vindt om met haar familie en veienden over ziek zijn te praten vertrouwde ze alle angsten en twijfels toe aan haar dagboek. OP A-4tjes, kladblokken, schriftjes, computers en cadeaupapiertjes schreef ze in een adembenmende, pureen meeeslepende stijl hoe haar leven zich verplaatste van het trapveldje en schoolplein nar het ziekenhuis. En van het ziekenhuis naar Werkenrode, waar ze nu met andere jongeren woont.
Hatice had zelf zo graag willem lezen hoe leeftijd-en lotgenoten zich voelden. Maar er was niets op dat gebied te vinden. Ze hoopt dat dit boek anderen kan helpen.

Bespaar portokosten bekijk ook mijn andere advertenties


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.