MarktPlaza

Haswing Protruar 2.0 RS

121x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Met de toevoeging van de afstandbediende Protruar 2.0 RS maakt Haswing Marine haar modellen-gamma van innovatieve en duurzame elektrische buitenboordmotoren compleet. De Protruar 2.0 RS is met behulp van een joystick en stuurkabel volledig op afstand te bedienen.
In tegenstelling tot de concurrentie wordt dit model geheel compleet, inclusief accupakket en alle benodigde bekabeling, geleverd voor een toegankelijke prijs vanaf € 1.999,-. Dankzij de traploos instelbare snelheidsregeling kunt u perfect manoeuvreren, terwijl de LED accumonitor u duidelijk over de actuele conditie van het accupakket informeert.
De motor wordt compleet geleverd inclusief 24 Volt accupakket, kabeldoorvoer, joystickbediening, accumonitor, zekeringset 75A en hoofdstroomschakelaar.
De krachtige 2 pk sterke 24 volt motor van de Haswing Protruar biedt een uitstekende aandrijving voor vele soorten boten. Hierdoor vormt dit model, met name in gebieden waar uitsluitend elektrisch gevaren mag worden, een prima alternatief voor een buitenboordmotor.
Extra gegevens:
Merk: Haswing
Bouwjaar: 2015
Ligplaats: Almere
Lengte: 1 meter
Conditie: Nieuw
Opties:
Rompmateriaal: Staal