MarktPlaza

Harzburg [c1890] 12 foto's op kaart C.R. Stolle's Harzverlag

583x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Hardcover. Harzburg. Harzburg: C.R. Stolles Harzverlag. Niet gedateerd (circa 1900). Bandtekening van bloemen in kleur. Voorplat voor meer dan de helft gespleten. Band met slijtageplekken, iets verlies aan rug en wat vlekjes op de achterzijde. De flappen aan de binnenzijde los. Ex Libris in de vorm van een pentagram met in het midden een kruis en tussen de punten de letters S D G R T en daaromheen de tekst ex libris Rudolf R. G. Trautmann. Met 11 professionele fotos op kaart (één heeft een iets andere tekst en typografie aan de zijkant). Verder nog een foto op kaart met handgeschreven tekst op de kaart. Opschrift op foto van Stolles Harzverlag (11 stuks):

Harzburg, Die Sennhütte 62.87
Aussicht vom Regenstein. 1038
Harzburg, unter d. Eichen. 913
1353 Harzburg, Radauwasserfall
Romkerwasserfall im Okerthal 957
Harzburg. Villa Löhr. 1355
Blankenburg. 1016.
Schloss Wernigerode. 762.
Ilsenburg, Ilsefälle. 885.
Harzburg Panorama. 901.
Harzburg. Actienhôtel. 907.

Tekst op de kaart met (amateur?) foto
Harzburg über flutigig? der Radau b. Wulferts Hotel H.W.U. (een man staat in een rivier (de Radau) op een half omgevallen boom met een bijl in beide handen, met op de achtergrond een aantal huizen).

Souvenir Duitsland Deutschland. Referentienummer 9808.

70 euro

Vraagprijs/bieden is exclusief verzendkosten. Verzendkosten 4,75 euro naar een afhaalpunt (DPD) of 6,95 euro met Postnl (bezorging aan huis). Afhalen ook mogelijk (op afspraak). Zie ook mijn andere advertenties voor gecombineerd verzenden.