HARTSVRIENDJES, AVONTUREN VAN KRIS KROKODIL - Jump & L…

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 72x bekeken
  • Datum geplaatst 6 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

HARTSVRIENDJES - Jump (Nederlandse Hartstichting) & LaVerbe Nijmegen
AVONTUREN VAN KRIS KROKODIL
Tekst & Illustraties: LaVerbe Nijmegen
Jeugd/Kinderboek v/a ca. 4jr
Jump i.s.m. de PAH (Patiëntenvereniging Aangeboren Hartafwijkingen) 2009 (53 blz)
Hardcover
In zeer goede staat
€ 12,95
Verzenden kosten koper: Brievenbus (371gr)
ISBN: 9789075131901

KRIS KROKODIL
Kinderen met een aangeboren hartafwijking leiden een leven met aanpassingen. Als u ouder bent van een kind met die beperking weet u daar alles van.
Gelukkig kan een kind met een aangeboren hartafwijking aan heel veel dezelfde dingen meedoen als volledig gezonde kinderen. Maar het krijgt ook te maken met situaties waar gezonde kinderen geen weet van hebben.
Kris Krokodil, de hoofdpersoon van dit boekje, heeft een aangeboren hartafwijking. Hij beleeft dingen die ouders en kinderen zullen herkennen. 
De belevenissen zijn op een aansprekende manier verteld en getekend. Ze vormen een goede aanleiding om op een serieuze maar ongedwongen manier de gevolgen van een hartafwijking te bespreken.
Het boekje is bedoeld voor kinderen van 4-6 jaar, is ontwikkeld door Jump samen met ouders van kinderen met een hartafwijking en de Patiëntenvereniging Aangeboren Hartafwijkingen (PAH).
De ouders droegen de onderwerpen aan, lazen de verhalen voor aan hun kind en gaven commentaar.
De verhalen bleken in de testfase al een uitstekende manier om de emoties van kinderen bespreekbaar te maken.
Jump, het jeugdfonds van de Nederlandse Hartstichting

Dit boekje is tot stand gekomen met sponsorbijdragen van Mouthaan Grafisch Bedrijf en Office4Live

"Mijn naam is Ruurd Blijdorp en ik ben net als velen van u ouder van een kind met een aangeboren hartafwijking. Een goed hart is goud waard. Letterlijk en figuurlijk. Mijn zoon heeft mij doen inzien dat je kunt ondernemen met je hart en om die reden heb ik het bedrijf Office4Life opgezet. Office4Live verbindt zakelijk resultaat aan maatschappelijke doelen.
Daarom steunen wij Jumo, het jeugdfonds van de Nederlandse Hartstichting. Door een vast deel van onze omzet te doneren aan de Hartstichting, dragen wij rechtstreeks bij aan noodzakelijk onderzoek en voorlichting op het gebied van hartaandoeningen.
Hartsvriendjes is het eerste initiatief waaraan wij hebben mogen bijdragen. We zijn hier heel erg trots op en hopen dat dit boek u, net als ons, de kracht geeft om de gevolgen van een hartafwijking op een speelse manier met uw kind te bespreken."
Ruurd Blijdorp - Office4Live


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.