MarktPlaza

Harold Robbins – De Piraat

80x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Harold Robbins – De Piraat
MCMLXXXIV, Uitgeverij Luitingh B.V.
378 pag., isbn 90 245 0954 8
met gebruiksspoortjes, naam voorin boek vermeld (vaag)
t.e.a.b. (a.u.b. bieden exclusief de eventuele portokosten)
(en in mijn winkel vindt u nog veel meer boeken in 37 groepen/genres onderverdeeld, zoals onder andere de groep ‘romans’. In mijn winkel kunt u de groep van u keuze aanklikken)
“Tegen het decor van de geschiedenis-in-wording, het Midden-Oosten, leeft Baydr Al Fay, de Piraat, zijn onstuimige leven. Voor Baydr begon het leven in de woestijn. Daar werd hij door een vreemd samenloop van omstandigheden, door de machtige Al Fay-familie gevonden en geadopteerd, als plaatsvervanger van hun eigen doodgeboren kind. Sinds zijn jeugd is hij erop voorbereid het financiële olie-imperium van zijn familie te regeren. Al Fay te gaan leiden. Al spoedig wordt Baydr meegesleurd in de politieke, stroomversnelling, die het Midden-Oosten in het begin van de jaren zeventig beleeft.
Hij blijft echter een solist, die steeds naar nieuwe werelden – en vrouwen – zoekt, maar nauw elijks tijd heeft voor de mensen die om hem geven. Zelfs Jordana, het prachtige meisje uit Californië die hem de langverwachte erfgenaam schonk, kan niet wedijveren met Baydr’s rusteloze natuur.
‘De Piraat’ van bestsellerauteur Harold Robbins is even actueel als de krantekoppen van vandaag, en even opwindend en meeslepend als de miljoenen lezers van hem gewend zijn.”