MarktPlaza

Harold Robbins – De Duivel als Leidsman

95x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Harold Robbins – De Duivel als Leidsman
MCMLXI, Uitgeverij Luitingh
637 pag., isbn 90 245 0013 3
harde kaft met stofomslag
stofomslag heeft scheurtjes (waar mogelijk zijn deze aan de binnenzijde geplakt), aan de zijkanten van het boek paar lichte vlekjes
Prijs: teab (bieden excl. de eventuele porto aub)
(en in mijn winkel vindt u nog veel meer boeken in 37 groepen/genres onderverdeeld, zoals onder andere de groep ‘romans’. In mijn winkel kunt u de groep van u keuze aanklikken)
“Jonas Cord, een rusteloos voortgedreven man, jachtend naar liefde en bezeten door de wil de hoogste sport van de maatschappelijke ladder te bereiken, onverschillig wat de prijs hiervan mag zijn. Vastbesloten als hij is één der topfiguren van het land te worden, bouwt hij een machtig concern op door zijn vroegtijdige ontdekking van het plastic. Wanneer hij dan nog een luchtvaartmaatschappij en filmbedrijf tot zijn bezittingen mag rekenen, lijkt niets hem meer in de weg te staan.
Nevada Smith, een man wiens verleden duisterder is dan het lijkt. Een man ook die als een vader is voor Jonas omdat die de zoon is die hij zo graag zou hebben, maar nooit kan krijgen. Hij vergaart roem en geld, want terdege realiseert hij zich dat er vele wegen leiden naar het geluk.
Rina Marlowe, filmster en tevens slachtoffer van manipulaties. Zij wordt door het wrede noodlot achtervolgd en tracht wan hopig elk e man die haar liefheeft te vernietigen, juist omdat zij vreest te zullen sterven zonder de ware liefde te hebben gekend.
Geld, macht en seks; drie ingrediënten voor deze sleutelroman over het leven van kluizenaar-miljonair Howard Hughes.”