MarktPlaza

Harlequin zomerspecial nr.75 3 verhalen

79x bekeken
3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Harlequin zomerspecial nr.75 3 verhalen. In redelijk nette staat.
De liefdesbrief die de zusjes Colman Op de deurmat vinden, heeft geen afzender. Welke mysterieuze aanbidder heeft hem gestuurd? En is hij bedoeld voor Lacey, voor Marti of voor Deanna?
Lacey's jeugdliefde- Emilie Richards
Lacey weet bijna zeker dat de brief voor haar is. En Matt Cavanaugh is de enige die hem heeft kunnen schrijven. Als tieners waren ze verliefd, maar in de jaren daarna zijn ze ieder huns weegs gegaan. Nu is zij gescheiden en hij een weduwnaar met twee zoontjes. En wat voor zoontjes! Drijven Roman en Riley een wig tussen hen of brengen ze hen uiteindelijk juist bij elkaar?
Marti's rokkenjager- Allison Leigh
Als jongste voelt Marti zich niet altijd serieus genomen door haar oudere zussen, wat haar zelfvertrouwen niet ten goede komt. Ze gelooft dan ook nooit dat Devlin Faulkner, gevierd journalist, meer dan vijftien jaar oudere en bovendien een berucht rokkenjager, het serieus zou menen met een naïeve redactie-assistente zoals zij. Al staat er in de brief wel dat ze het onverwachte moet verwachten
Deanna's cowboy- Peggy Moreland
Deanna, met haar blonde krullenbol, is het wildste Colaman-zusje. Ze is ervan overtuigd dat de liefdesbrief voor haar is, al zal ze dat nooit tegen Lacey en Marti zeggen. En er is maar één man zelfingenomen genoeg om zon brief te schrijven: cowboy Porter Copeley, eigenaar van een ranch in Texas. Alleen, wat ze met hem had, was niet meer dan een hartstochtelijke affaire.toch?
Verzenden mogelijk, kosten koper.
Kijk ook eens bij mijn andere advertenties, stripboeken, leesboeken en pockets voor elk wat wils.