MarktPlaza

Harlequin favorieten intiem 3 verhalen. Nr. 134

69x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Harlequin favorieten intiem 3 verhalen. Nr. 134 In redelijk nette staat.
: devon kane heeft als fotojournalist over de hele wereld gereisd. Na een ongeluk krijgt hij een wat rustiger opdracht. Hij moet een reportage maken over een teruggetrokken levende schilderes die een prijs heeft gewonnen met haar prenten van dieren. Tot zijn verbazing blijkt libby matthews niet een oud vrouwtje op ortopedisch schoeisel te zijn. Intengendeel. brooke is verdrietig over het verlies van haar oude vriendin, maar kan een glimlach niet onderdrukken wanneer ze hoort wat voor begrafenis mamie had gewild; compleet met elvis-imitator en swingende jazzband. Helaas werkt de familie niet mee, maar brooke heeft een plan. Samen met mamies knappe neef reist ze naar het zuiden van amerika om mamies laatste wens in te willigen .
quinn rutledge heeft de opdracht gekregen een middeleeuws landhuis terestaureren. Veel van het huis is nog intact; er waart zelfs nog een authentieke geest rond maffe mary in de volksmond die er plezier in schept valstrikken uit te zetten voor degenene die zich in het huis wagen. Al bij een van haar eerste bezoeken moet quinn een knappe engelsman uit de klauwen van maffe mary redden.
Verzenden mogelijk, kosten koper. Kijk ook eens bij mijn andere advertenties, stripboeken, leesboeken en pockets voor elk wat wils.