MarktPlaza

Hapro Trivor 560 Brilliant Black te koop te huur

37x bekeken
3 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen

Omschrijving

 Dakkoffer Hapro Trivor 560 Brilliant Black
De Hapro Trivor 560 is een elegante dakkoffer met een inhoud van 560 liter. Je kunt de dakkoffer met maximaal 75 kg beladen. Deze koffer is ideaal voor jouw outdoorvakantie, maar daarnaast ook geschikt voor een wintersportvakantie. De Hapro Trivor 560 Antraciet kan maar liefst 8 paar ski's herbergen. 
Hapro Trivor: Robuuste looks en zeeën van ruimte
De Trivor is de nieuwste serie Hapro dakkoffers. Hapro Trivor dakkoffers worden gekenmerkt door een combinatie van veel opbergruimte en een schitterend uiterlijk. De strakke lijnen op de koffer zorgen voor een sportief uiterlijk, waarbij er niet ingeleverd is op het laadvermogen. De Hapro Trivor is verkrijgbaar in 3 verschillende maten (440, 560 en 640) en 2 verschillende kleuren (Brilliant Black en Antraciet). Bekijk hier alle Hapro Trivor dakkoffers.
Unieke innovatieve handgreep
Een van de belangrijkste kenmerken van een Hapro Trivor dakkoffer is de unieke handgreep. De koffer beschikt over handgrepen aan beide zijden, waarmee je de Trivor gemakkelijk kunt openen. Na het opendraaien van de handgreep, gaat de deksel licht omhoog. Wanneer je de dakkoffer dichtmaakt, hoor je een klik en kun je er mee rijden. Je hoeft deze dakkoffer dus niet meer af te sluiten tijdens het rijden! Je gebruikt de sleutels alleen wanneer je de Trivor daadwerkelijk wilt beveiligen tegen diefstal.
Simpele montage
Met het gepatenteerde Premium-Fit systeem monteer je de Hapro Trivor gemakkelijk op jouw dakdragers in slechts één handomdraai. Wanneer je de knop omdraait, grijpen de beugels zich stevig vast aan de dragers. Door de ratel weet je precies wanneer de klemmen stevig genoeg zijn vastgedraaid.