MarktPlaza

Hanse 548

177x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

De nieuwe Hanse 548 biedt een bijzonder luxe interieur wat zorgt voor een unieke zeilbeleving met het echte Hanse gevoel.
De nieuwe Hanse 548 biedt een bijzonder luxe interieur wat zorgt voor een unieke zeilbeleving met het echte Hanse gevoel. De 548 is het perfecte jacht voor een heerlijk relaxte reis naar swerelds mooiste baaien en kustplaatsen. Geniet van de hoeveelheid ruimte en vrijheid op de Hanse 548 dankzij de meer dan 16 meter lengte en 5 meter breedte. Ons team van designers is geïnspireerd door het element aarde tijdens de ontwikkeling van de Hanse 548. Natuurlijke materialen en warme tinten zorgen voor een unieke omgeving. Met de mogelijkheid om te kiezen voor uiteenlopende uitvoeringen (benedendeks) zet Hanse wederom de trend in de internationale bootontwikkeling.
Algemeen
Overig: Hanse 575
Het resultaat van de eisen van de toekomstige markt en ideeën van specialisten, ontwerpers en natuurlijk de wensen van de Hanse klanten uit de hele wereld. Een jacht waarvan de aanblik alleen al van het succes overtuigt.
De Hanse 575 fungeert niet alleen als afzonderlijke zeiljacht van de Hanse 5-serie; het introduceert ook een aantal nieuwe ideeën in de 15 meter plus categorie in zijn geheel. De innovatieve Hanse 575 is trendsetter binnen een keur van belangrijke gebieden zoals: design, functionaliteit, technologie, prestaties, luxe en veiligheid.
UITZONDERLIJK EXTERIEUR
Het unieke design van het exterieur verhoogt zeker de standaard. Het dek oppervlak is groter dan de Hanse 545. De romp is prachtig afgewerkt en zo solide als het fundament van een huis. De kuip is de beste in zijn klasse. De twee tafels in de kuip kunnen optioneel met één druk op de knop worden omgezet in een zonnebed van 4,6 m².
Het zwemplateau wordt bereikt via enkele treden en last but not least: op de achtersteven is een opbergruimte voor de rubberboot met geïntegreerd elektrische launchingsystem! De stuurstand met geïntegreerde kaartplotter en bediening voor het entertainmentsysteem kent ook een geheel nieuw design.
Ondanks de respectabele lengte van 17,15 m is de Hanse 575 bijzonder goed solo te bezeilen. De stuurman kan vanuit de cockpit alle handelingen die nodig zijn om te zeilen en aan te leggen, zelf uitvoeren. De ver doorgevoerde stabiliteit, snelheid, een effectief T-vormige kiel, met dubbel uitgevoerde stuurstanden en het uitgebalanceerde zeilplan uiteraard met doorgelat grootzeil en de zelfkerende Hanse fok als standaarduitrusting vormen de basis voor de fantastische zeilprestaties van de Hanse 575.
De nieuwe Hanse 575 zet niet alleen een trend het concept wordt in zijn klasse ook de nieuwe standaard voor de toekomst!
UNIEK DESIGN
Het vergroten van de contouren aan dek heeft een aanzienlijke verruiming van de leefomgeving benedendeks tot gevolg en biedt de opvarenden geweldige luxe en comfort. Het interieur kent bijna 1200 combinaties. De verschillende houtsoorten voor meubels en vloeren, de verscheidenheid aan stof voor de bekleding en zoveel meer is mogelijk bij het ontwerpen van uw unieke, individuele Hanse.
Benedendeks is ruimte voor 6 comfortabele hutten met daarin 13 slaapplaatsen en maximaal vier natte cellen. De U-vormige salonbank kan in een relaxruimte worden getransformeerd door de tafel optioneel elektrisch te verlagen waarmee het een prachtig uitzicht heeft op de verzinkbare flat screen-monitor.
Ook de verlichting en ventilatie zijn onderdeel van het uitzonderlijk concept. Tweeëntwintig verzonken luiken, waarvan zes in de leefruimte, zorgen voor daglicht en voeren frisse lucht aan.
Alle kenmerken die de Hanse jachten zo specifiek maken zijn aangebracht op de nieuwe 575. En dit keer met zelfs nog meer consistentie en perfectie!
Technische specificaties
LOA 17.15
Hull length 16.70
LWL 15.15
Beam 5.20
Draft 2.85 or shallow draft 2.25
Displacement approx. 19.500 kg or shallow draft 20.400 kg
Ballast approx. 5.900 kg
Engine 107 hp Volvo Penta
Fresh water approx. 810 liter
Fuel tank approx. 520 liter
CE Certificate A
Mast length above WL approx. 25.30 meter
Total sail area approx. 160,5m2
Design Judel & Vrolijk design
Extra gegevens:
Merk: Hanse
Ligplaats: In verkoophaven
Lengte: 16.22 meter
Breedte: 5.05 meter
Diepgang: 2.55 meter
Conditie: Gebruikt
Opties:
Rompmateriaal: Polyester
Aantal slaapplaatsen: 6