MarktPlaza

Hanse 508

48x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

De Hanse 508 loopt voorop waar het gaat om design, functionaliteit, technologie, prestaties, luxe en veiligheid.
Het zeiljacht waar focus en implementatie van innovatieve ideeën hand in hand gaan. De Hanse 508 loopt voorop waar het gaat om design, functionaliteit, technologie, prestaties, luxe en veiligheid. De Hanse 508 is de opvolger van Hanse 505. Het design van het exterieur is ongeëvenaard. Het casco solide. En de kuip zet de standaard in zijn klasse naar een nieuwe hoogte; alweer!
Algemeen
Overig: NIEUW EN VERTROUWD
Het nieuwe Hanse model beschikt over het welbekende zonnedek. Ook de verzonken luiken en de esthetisch mooie patrijspoorten die het beneden dek verlichten ontbreken niet. De trap neergang heeft de vertrouwde hoek van 50 graden, die ook al in de Hanse 575 zat. Deze hellingshoek zorgt ervoor dat de hutten aan boord van het zeiljacht gemakkelijk (zonder te bukken) kunnen worden betreden.
De stuurstanden hebben houders met ruimte voor een kaartplotter en twee instrumenten om het concept van easy sailing nog verder te vervolmaken.
De nieuwe Hanse 505 zet niet alleen een trend het concept wordt in zijn klasse ook de nieuwe standaard voor de toekomst!
LUXE LEEFRUIMTE
De moderne, trendy belijning van de Hanse 505 vergroten de leefruimte aan boord aanzienlijk en brengen een buitengewone hoeveelheid aan luxe en comfort mee voor alle opvarenden. De layout van het dek is gebaseerd op de Hanse 575. Het gevoel van elegantie en verfijning is toegenomen.
Zes hutten met een maximum van elf slaapplaatsen zijn mogelijk. Het interieur is naar het evenbeeld van de Hanse 575 ontworpen. De sierlijke stoffen, het materiaal van de bekleding aan boord, de meubels; voor jachten die in serie worden geproduceerd is dit zeer uitzonderlijk!
Het interieur kent bijna 1200 combinaties. De verschillende houtsoorten voor meubels en vloeren, de verscheidenheid aan stof voor de bekleding en zoveel meer is mogelijk bij het ontwerpen van uw unieke, individuele Hanse 505.
Technische specificaties
LOA 15.30
Hull length 14.85
LWL 13.54
Beam 4.75
Draft 2.38 or shallow draft 1.98
Displacement approx. 14.000 kg or shallow draft 14.450 kg
Ballast approx. 4.000 ko or shallow draft 4.450 kg
Engine 75 hp Volvo Penta
Fresh water approx. 670 liter
Fuel tank approx. 280 liter
CE Certificate A
Mast length above WL approx. 22.50 meter
Total sail area approx. 129m2
Design Judel & Vrolijk design
Extra gegevens:
Merk: Hanse
Ligplaats: In verkoophaven
Lengte: 15.3 meter
Breedte: 4.75 meter
Diepgang: 2.38 meter
Conditie: Gebruikt
Opties:
Rompmateriaal: Polyester
Aantal slaapplaatsen: 6