MarktPlaza

Hanse 458

68x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Hanse 458 eenvoudig, sportief en gemakkelijk zeilen
The new Hanse 458 is the yacht for all of those who set trends. With a pioneering design and the most thrilling performance in its class. With an exquisite interior and an exceptionally diverse range of customisation options. The Hanse 458 caters to the highest demands on contemporary style and quality of life. Let yourself be amazed by excellence across 45 feet.
Algemeen
Overig: COMPLETE UITRUSTING
De nieuwe Hanse 455 heeft in zijn klasse de grootste kuip. Dit geeft de toekomstige eigenaar voldoende ruimte om comfortabel te kunnen zeilen en heerlijk te relaxen in de haven. Vanzelfsprekend beschikt de Hanse 455 over alle belangrijke navigatie-instrumenten. Logisch opgezet in de kuip waardoor u nooit het overzicht verliest en exact weet waar het schip zich bevindt en hoe het presteert.
Het zeiljacht heeft een totale lengte van 13.95 m, een waterlijn van 12.20 m en is 4.38 m wijd. Er zijn twee kielversies mogelijk: de standaard T-kiel met 2.25 m, een L-vorm kiel van 2.25 m en een L-vorm kiel van 1.82 m voor de ondiepe wateren. Het jacht wordt gezeild via de dubbele stuurinrichting en één roerblad. Een Volvo Penta D2-55 met 53 pk (39kW) met saildrive is standaard aanwezig.
Het jacht is zo ontworpen dat het al met een kleine bemanning bezeild kan worden. De standaard, zelfkerende fok en de lieren onder handbereik van de stuurman zorgen daarvoor. Vanuit de stuurmanpositie kunnen alle vallen en schoten worden bediend.
Om het gevoel van luxe en comfort nog maar eens te onderstrepen; het Hanse Design Team heeft nog iets speciaals ontwikkeld: op het voordek heeft u de optie voor een groot zonnebed van 1,90 x 1,55 m. Ideaal voor de totale ontspanning!
RUIM EN LICHT INTERIEUR
Kijken we naar het standaardinterieur van de nieuwe Hanse 455 dan zien we drie hutten waarbij de voorste hut met nog een tweede hut kan worden uitgebreid. Dit zou het totaal aan hutten op vier brengen, wat in het bijzonder handig is voor charterbedrijven. Er kan een keuze worden gemaakt tussen twee uitbreidingsmogelijkheden in het middensegment. De royale U-sofa aan stuurboord en een comfortabele bank aan bakboord wordt standaard meegeleverd, maar wel met de mogelijkheid om de bank te vervangen door een smalle tafel en twee draaibare stoelen.
Iedere hut aan boord van de Hanse 455 is ruim en licht opgezet. De voorste hut is uitgerust met een toilet en wastafel aan bakboord en aan stuurboord een ruim opgezette douche; eigenlijk net als thuis. Een tweede natte cel vindt u aan de achterkant van de grote kajuit. Ook deze kent een grote, afgescheiden douche. De gehele Hanse 455 is licht en uitstekend geventileerd. In totaal twintig patrijspoorten en luiken zorgen dat het klimaat aan boord aangenaam is en dat de ruimtes benedendeks mooi licht en ruimtelijk zijn.
De nieuwe Hanse 455 heeft, net als alle andere Hanse modellen, de beschikking over veel bergruimte. Voor persoonlijke spullen (zoals verrekijkers/sleutels/spelletjes/mobiele telefoons etc.) zijn speciale opbergvakken onder de buiskap gecreëerd. Ook is er berging in de kuip onder de banken en onder de stuurmanzit aanwezig. U vindt een enorme bergplaats voor in de boeg, welke toegankelijk is via het dek en geschikt is voor bijvoorbeeld zeilen, stootwillen en (vouw)fietsen.
Technische specificaties
LOA 13.95
Hull length 13.55
LWL 12.20
Beam 4.38
Draft 2.25 or shallow draft 1.82
Displacement approx. 11.600 kg
Ballast approx. 3.500 kg
Engine 53 hp Volvo Penta
Fresh water approx. 450 liter
Fuel tank approx. 220 liter
CE Certificate A
Mast length above WL approx. 20.60 meter
Total sail area approx. 103m2
Design Judel & Vrolijk design
Extra gegevens:
Merk: Hanse
Ligplaats: In verkoophaven
Lengte: 13.95 meter
Breedte: 4.38 meter
Diepgang: 2.25 meter
Conditie: Gebruikt
Opties:
Rompmateriaal: Polyester