MarktPlaza

Hanse 418

112x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Hanse 418 sportief, gemakkelijk single-hand te zeilen
De nieuwe Hanse 418 belichaamt een onmiskenbaar sterke persoonlijkheid wat er voor zorgt dat elke dag op het water een waar hoogtepunt voor je is! De 418 is snel, veilig en comfortabel en zeilt fantastisch. Dit alles zorgt er voor dat de Hanse 418 een nieuwe standaard neerzet, voor alle vergelijkbare zeiljachten. Stap aan boord en ervaar de schoonheid van de 418!
Algemeen
Overig: ZEILJACHT MET COMFORT
Bij het ontwerpen van de Hanse 415 is de focus gelegd op het creëren van comfort en gemak. Met als resultaat een gebruiksvriendelijke toegang tot de salon door een lang schuifluik, lage drempel en geoptimaliseerde trap met een dalingshoek van 50 graden. Het gepatenteerde, schuifbare toegangsluik kan al halverwege worden vastgezet.
Elke ruimte aan boord van de Hanse 415 wordt optimaal benut. Bij de entree vindt u flush patrijspoorten voor licht en lucht en in de kombuis is er veel bergruimte in laden en kasten. Onder de buiskap bevindt zich een spatdichte opbergruimte voor mobiele telefoons en andere persoonlijke bezittingen. De kaarttafel kan worden verlaagd waardoor er meer zitruimte wordt gecreëerd.
MODERN DESIGN
Het German sheeting systeem maakt controle van de grootschoot vanaf de loef- of lijzijde mogelijk. Alle vallen, schoten en reeflijnen lopen onder het dek naar de stuurmanpositie. Er is veel bergruimte voor extra zeilen en lijnen en tot de vele opties behoort een inmast grootzeil-rolsysteem. Het met teak bekleedde zwemplateau is gemakkelijk op en neer te laten bewegen en maakt de gang naar het water kinderlijk eenvoudig.
De kuip is ruim, comfortabel en beschermd. De kuiptafel heeft RVS handgrepen. De bevestiging van de romp en het dek zijn sterk en heeft een geïntegreerde voetlijst. De romp is behandeld met vinylester hars. Dit zorgt voor een sterke constructie. De T-kiel is modern en effectief. De bevestiging van de kiel met de romp is extra verstevigd door het gebruik van kwalitatief roestvaststalen bouten in combinatie met de massieve webframe van de Hanse 415.
Technische specificaties
LOA 12.40
Hull length 11.99
LWL 11.40
Beam 4.17
Draft 2.10 or shallow draft 1.72
Displacement approx. 8.900 kg
Ballast approx. 2.900 kg or shallow draft 3.360 kg
Engine 40 hp Volvo Penta
Fresh water approx. 520 liter
Fuel tank approx. 160 liter
CE Certificate A
Mast length above WL approx. 19.60 meter
Total sail area approx. 87m2
Rig Selden
Design Judel & Vrolijk design
Extra gegevens:
Merk: Hanse
Ligplaats: In verkoophaven
Lengte: 12.4 meter
Breedte: 4.17 meter
Diepgang: 2.1 meter
Conditie: Gebruikt
Opties:
Rompmateriaal: Polyester