MarktPlaza

Hans Teeuwen - The Dutch Years ( 6 DVD)

254x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Hans Teeuwen - The Dutch Years  ( 6 DVD)

BCZ


Speelduur: 991:00 minuten

Het complete Nederlandse comedy-oeuvre van HANS TEEUWEN in een mooie verzamelbox!

In de Nederlandse geschiedenis van cabaret en comedy neemt Hans Teeuwen, KONING VAN DE LACH, een unieke plaats in. Direct met zijn eerste show HEIST, die hij met Roland Smeenk maakte in 1991, won hij het Camaretten cabaretfestival. Daarna volgden nog vijf zeer succesvolle one-man-shows, die opvielen door Teeuwens onvoorspelbaarheid, absurdisme, muzikaliteit, mimiek, poetische teksten, de interactie met het publiek, en de afwezigheid van 'engagement' en 'actualiteit', iets wat vernieuwend was voor het gangbare cabaret tot dan toe. Voor zijn show TRUI ontving hij een Edison Award. Al zijn cabaretvoorstellingen op DVD werden bekroond met een Gouden Plaat.

1. HARD EN ZIELIG (1995)
2. MET EEN BREIERDECK (1997)
3. TRUI (2001) met extra's: 'Hans Teeuwen in de kleedkamer' en 'preview DAT DAN WEER WEL'
4. DAT DAN WEER WEL (2003) met extra's : 'Teeuwen achter de schermen' en 'preview INDUSTRIE OF LOVE'
5. INDUSTRIE OF LOVE (2004) met extra's: ''Teeuwen maakt het goed', 'Teeuwen feest', 'Teeuwen spreekt', 'Teeuwen&Smeenk heist finale Camaretten', 'Teeuwen & Smeenk Heist Cabarestafette'
6. BONUS DISC met vele extra's:

Performance bij het Amnesty Multunational Gala in 1994, Optreden op de uitmarkt 1994, Hans' gastrol als Sinterklaas in tv-serie debiteuren/crediteuren; uitzending 'heerlijk avondje' in 1996, Poelmo; slaaf van het zuiden (voor meisjes die van dieren houden): De originele theaterregistraties uit 2000/2001 met Teeuwen, Pieter Bouwman en Gummbah waarin zij ten strijde trekken tegen de vooroordelen die men heeft over artiesten. Hans als Sinterklaas in tv-serie Joskefet, uitzending 'lest best' in 2003, Hans' gastrol als Duitse soldaat in tv-serie Jiskefet, uitzending 'kerst bij Theo' in 2004, selectie van sketches van hansteeuwen tv met Hans in diverse rollen en met bijdragen van Baby Terrence, beertje Porc, Pierre Bokma, Diederik Ebbinge, Tante Els, Rene van t Hof en Gertjan van Leeuwen uit 2008.

Bespaar portokosten bekijk ook mijn andere advertenties