MarktPlaza

Hangstoel in het Wit – Ibiza Style

409x bekeken
3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Vind je het ook zo lekker om te relaxen in een mooie stoel, lekker naar buiten kunnen kijken of op een mooie dag je stoel naar buiten te plaatsen en daar het ultieme vakantie gevoel te krijgen, dan is deze ronde hangstoel ideaal. De stoel is niet alleen mooi, de stoel zit ook comfortabel en is leverbaar in het wit en naturel.
De stoel is gemaakt van stalen draden en deze zijn voorzien van een plastic coating in het wit of in het naturel
Merk: J-Line
Materiaal: Staal

*Grotere aantallen is mogelijk en dan gelden er speciale prijzen, vraag ons gerust

Afmetingen:
Hoogte: 193 cm
Lengte: 119 cm
Diepte: 110 cm
Gewich: 30 kg

Famozo is al 9 jaar een vertrouwd adres voor leuke items voor het interieur!

Voor andere leuke items of eventuele vragen stuur ons gerust een mail.
Wij versturen onze items naar het door u opgegeven adres echter is het ook mogelijk, op afspraak, de bestelde items bij ons af te halen in Hoogeveen.
Betalen is bij Famozo mogelijk via IDEAL, AfterPay, PayPal, Creditcard, Bankoverschrijving, Mister Cash of als u de items komt afhalen met PIN.

Indien er een prijs vermeld staat is dit een vaste prijs en heeft bieden op onze advertenties geen effect. Op deze biedingen wordt dan ook niet gereageerd.

design, industrieel, lampen, barkruk, stoel, woonkamer, kantoor, projectinrichting, inrichting, slide design, design of love, Plexiglas, eames, modern, decoratie, accessoires, beton, industriële look, woonaccessoires, kussens, decoratie, DAW, DAR, RAR, DSW, DSR, DKR, achteraf betalen, bohemian, ibiza style, project inrichting