MarktPlaza

Handgeschilderde gelukspoppetjes armband

69x bekeken
3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Deze gelukspoppetjes zijn handgeschilderd en zijn verbonden met een elastisch touwtje. Deze armband is een volwassen maat en bestaat uit 14 kleine poppetjes. Een leuk cadeautje voor iedereen die een beetje geluk kan gebruiken!

Er zijn verschillende varianten bekend van waar de gelukspoppetjes vandaan zouden komen. Het is namelijk niet helemaal duidelijk, maar het zou kunnen dat de oorsprong van de gelukspoppetjes van de stam van de Maya`s komen. De Maya`s gaven deze gelukspopjes kado aan hun dierbaren, met de bedoeling deze onder het kussen te leggen. Hierdoor zouden de gelukspoppetjes dan tijdens de slaap de zorgen weg nemen.
Een andere versie over de oorsprong van de gelukspoppetjes zegt dat ze uit Bangladesh komen. Daar leggen de kinderen ze onder hun kussen om hun zorgen weg te nemen.

Vandaag de dag gebruiken we de gelukspoppetjes juist overdag, bijvoorbeeld als kadootje, bedankje bij afscheid op school, aan een zieke of bij geboorte, voor in een grabbelton of als bedankje bij een bruiloft.

Redenen genoeg dus om altijd wat geluk op voorraad te hebben zodat je altijd iemand blij kunt maken! Dit is namelijk een klein kadootje met een groots gebaar.

Gratis verzending (binnen Nederland) en bovendien: niet tevreden, geld terug garantie!