MarktPlaza

Handgeschilderde bedelkraal Marilyn Monroe

294x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Deze handgemaakte bedelkraal van Marilyn Monroe is uniek en door mijzelf geschilderd. De bedelkraal is in de stijl van Pandora/Trollbeads en is handgemaakt. U zult geen andere vinden die hetzelfde is.
De miniatuur afbeelding van deze iconische filmster is met de hand geschilderd. Aan de andere zijde is een miniatuur kopie van haar handtekening met een kusje.  Daarna is de bedelkraal gegoten in kristalheldere ecohars. Deze hars is zeer sterk en slijtvast, de afbeeldingen zijn goed beschermd. De ecohars voelt licht aan en is daardoor comfortabel om te dragen. U kunt de bedel ook altijd dragen, tijdens het sporten, zwemmen, slapen of douchen. Dat is het grote voordeel van ecohars, het blijft altijd mooi. De bedelkraal is afgewerkt met 925 sterling zilveren kapjes.
Het is een zeer elegante kraal die geschikt is voor elke gelegenheid.
De kraal past op de bekende merk armbanden zoals Pandora, Trollbeads e.d.

Kraal grootte 16x10mm, gat grootte 5 mm met 925 sterling zilveren afdek kapjes.
Handgemaakt in Italië.
De bedelkraal op de afbeeldingen is degene die u toegestuurd krijgt.

De armband is niet bijgesloten, u koopt enkel de kraal. Ik heb wel verschillende soorten en maten armbanden of halskettingen waar u de bedelkraal aan kunt dragen, stuur mij een berichtje als u daarover meer informatie wilt. Ook kunnen we samen kijken of ik een armband of ketting speciaal voor u kan maken als u specifieke wensen heeft. 

De kraal wordt verzonden met track en trace.