MarktPlaza

Handgemaakte zwaar verzilverde Carneool gifmengers ring 2

92x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Deze prachtige handgemaakte Carneool ring 2 uit India is een ware blikvanger! Deze Carneool ring 2 komt in maat 16 mm en is zwaar verzilverd. De band van de ring is een 0.5 centimeter breed en het aangezicht van de ring is 3 cm lang, 2.5 cm breed en 1.5 cm hoog. De ring is een zogenaamde gif ring. Natuurlijk kunt u het geheime compartiment ook voor andere doeleinden gebruiken. Wilt u meer weten over de werkingen van Carneool? Leest u dan hieronder verder om uw nieuwschierigheid te bevredigen!

De geneeskrachtige en spirituele werking van Carneool.

Carneool werkt aardend en activerend en geeft veel energie. Ook werkt de steen opbeurend en motiverend. Daarnaast geeft Carneool zelfvertrouwen. Daardoor heeft het een positief effect op depressies, apathie en verwarring. De steen maakt standvastig, behulpzaam en idealistisch.

Bovendien trekt Carneool succes aan. De edelsteen bevordert het vermogen om problemen snel en pragmatisch op te lossen. Carneool beschermt tegen negatieve emoties van andere mensen. Ter illustratie: jaloezie en woede. Daardoor gaat de steen ook misbruik tegen.


De steen bevordert de vruchtbaarheid. Het heeft een positieve werking op de vrouwelijke geslachtsorganen. Verder helpt het bij seksuele problemen, zoals bijvoorbeeld frigiditeit en impotentie. Carneool bevordert de opname van vitamines, voedingsstoffen en mineralen. Het stimuleert de stofwisseling.

De steen zorgt voor een goede doorbloeding van organen en weefsels. Daarnaast heeft het een positieve werking op spataderen en hielspoor. Als laatste helpt de steen bij reuma, gewrichtsklachten en zenuwpijnen.

Chakra en Carneool.

Heiligbeenchakra (2e)

Sterrenbeeld en Carneool

Ram, Kreeft, Leeuw & Maagd.