MarktPlaza

Handgemaakte zwaar verzilverde Barnsteen gifmengers ring

92x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Deze prachtige handgemaakte Barnsteen ring uit India is een ware blikvanger! Deze Barnsteen ring komt in maat 14 mm – 15 mm en is zwaar verzilverd. De band van de ring is een 0.5 centimeter breed en het aangezicht van de ring is 2.5 cm lang, 2 cm breed en 1 cm hoog. De ring is een zogenaamde gif ring. Natuurlijk kunt u het geheime compartiment ook voor andere doeleinden gebruiken. Wilt u meer weten over de werkingen van Barnsteen? Leest u dan hieronder verder om uw nieuwschierigheid te bevredigen!

De geneeskrachtige en spirituele werking van Barnsteen

Barnsteen werkt reinigend en beschermend. De steen brengt balans in het lichaam. Het helpt je negatieve emoties te vermijden. Daarnaast verminderd het emotionele en fysieke pijn. Barnsteen maakt vrolijk, stabiel en weerbaar. Ook geeft de steen zelfvertrouwen. De steen geeft je een steuntje in de rug als het minder gaat. Daarnaast geeft de steen ondersteuning bij stress en depressies.

Fysiek heeft Barnsteen een goede werking op de nieren, galblaas, darmen en de maag. Verder geeft de steen ondersteuning aan de milt, keel, gewrichten en slijmvliezen. Daarnaast is het een goede steen bij de ziekte van Lyme en bij wondherstelling. Ook kan het pijn verlichting geven bij het doorkomen van tandjes bij kinderen.

Sterrenbeeld en Barnsteen

Kreeft, Leeuw, Maagd en Tweelingen

Chakra en Barnsteen

zonnevlechtchakra