MarktPlaza

Handgemaakte zwaar verzilverde Amethist gifmengers ring

81x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Deze prachtige handgemaakte Amethist ring 6 uit India is een ware blikvanger! Deze Amethist ring 6 komt in maat 16 mm en is zwaar verzilverd. De band van de ring is een 0.5 centimeter breed en het aangezicht van de ring is 2.5 cm lang, 2 cm breed en 1 cm hoog. De ring is een zogenaamde gif ring. Natuurlijk kunt u het geheime compartiment ook voor andere doeleinden gebruiken. Wilt u meer weten over de werkingen van Amethist? Leest u dan hieronder verder om uw nieuwschierigheid te bevredigen!

De geneeskrachtige en spirituele werking van Amethist

Amethist heeft een beschermende en zuiverende werking. De steen bevordert zelfinzicht en stimuleerd eerlijk te zijn naar jezelf. Amethist kan helpen om verslavingen aan te pakken. Daarnaast geeft de steen je ook inzicht in emoties. Daardoor kunnen pijnlijke ervaringen verwerkt worden.

Amethist is ook heel geschikt om ruimtes te zuiveren van ongewenste energie. Samen met Bergkristal en Rozenkwarts creëert het harmonie. Amethist stimuleert de bovenste chakra’s. Daarom kan het bevorderend werken voor intuïtie en spirituele groei. Het geeft ook goede inzichten.

De steen heeft een heeft ook een reinigende werking op het lichaam. Ook heeft het een positieve invloed op het zenuwstelsel. Daarnaast is Amethist zeer goed bij hoofdpijn en migraine. Ook voor mensen die nachtmerries en andere slaapproblemen hebben, kunnen baat hebben bij de steen.

Sterrenbeeld en Amethist

Vissen & Waterman

Chakra en Amethist

Voorhoofdchakra (6e) en kruinchakra (7e)