MarktPlaza

Handgemaakte ketting Ganesha en Durga

90x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Deze fantastische Ketting Ganesha en Durga is een lust voor het oog. De Ketting Ganesha en Durga is handgemaakt in het tropische India. De afmetingen van de Ketting Ganesha en Durga: totaallengte 56 cm en is op zijn breedst 5 cm. Wilt u meer weten over Ganesha en Durga? Leest u dan hieronder verder om uw nieuwsgierigheid te bevredigen.

Ganesha

Ganesha is een Hindoeïstische god en wordt ook wel eens Ganesh genoemd. Hij is heel zacht, beleefd, liefdevol en vriendelijk. In het Hindoeïsme is dit vaak de eerste god met wie in gebeden contact wordt gemaakt.

Hij helpt je obstakels te verwijderen en te overwinnen. Hij helpt je ook ja te zeggen tegen je hart en doen wat je leuk vind. Ook helpt hij bij projecten tot een succesvol einde te brengen!

Durga

Durga is de grote hindoe-moedergodin (Devi). Haar naam betekent “zij die moeilijk benaderbaar is” of de “ontoegankelijke”, ze is de belichaming van de woede van de goden. Zij kan een woeste en geduchte beschermgodin zijn. Durga kwam volgroeid ter wereld, klaar om de strijd met de demonen aan te gaan.