MarktPlaza

Haken - Nieuw haakwerk uit Nederland en Vlaanderen

80x bekeken
9 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Haken 
-  Nieuw haakwerk uit Nederland en Vlaanderen is een schitterend werk uit de studio's van Zuid Boekprodukties in Best. In dit boek treft men 45 nieuwe ontwerpen aan,die eveneens in kleur zijn afgebeeld. Verder zijn in dit boek opgenomen beschrijvingen van verschillende steken en een aantal basistechnieken.
- z.g.a.n 7,50
-------
Haakwerk uit nederland en vlaanderen, haakwerk uit Nederland en Vlaanderen is een schitterend werk uit de studio's van Zuid Boekprodukties in Best. In dit boek treft men 45 nieuwe ontwerpen aan,die eveneens in kleur zijn afgebeeld. Verder zijn in dit boek opgenomen beschrijvingen van verschillende steken en een aantal basistechnieken.
- z.g.a.n 7,50

- EENVOUDIG FIJN HAAKWERK, 
- Uitgever: Poema Pockets  Eenvoudige Haakwerkboek waarop we hebben gewacht.  Het boek biedt 42 kleurenfoto's van kleedjes, lopertjes, onderzetters en een paar wandpaneeltjes met werkbeschrijving. Duidelijke werkfoto's van de gebruikte steken, het aan elkaar zetten van motieven, het nauwkeurig afwerken om het werk zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen. 
- z.g.a.n. 7,50