MarktPlaza

H.J.M. Roetemijer - Het geheim van het s.s. 'borneo'

146x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

H.J.M. Roetemijer - Het geheim van het s.s. 'borneo'
Eekhoorn-Juniorreeks
Illustraties: A.D. Dekkers
2e druk, 1977, Uitgeversmij 'De Eekhoorn' bv
112 pag., isbn 90 6056 244 5
harde kaft
onderkant van het boek (kaft en pagina's) beschadigd, ook vlekken aan onderzijde van de pagina's (soort kring), onderzijde van de rug beschadigd, achterkaft mist aan onderzijde wat bedrukking.....dus gebruikt uiterlijk
Gaat vanwege de mankementen voor weinig weg.
Teab (aub bieden excl. de eventuele porto)
(en in mijn winkel vindt u nog veel meer boeken in 37 groepen/genres onderverdeeld, zoals onder andere de groep 'kinder- en jeugdboeken'. In mijn winkel kunt u de groep van u keuze aanklikken)
"Jelle Meersma en Eddie de Bas, pas van de zeevaartschool, monsteren als onafscheidelijke vrienden aan op het s.s. 'Borneo'. Dit vrachtschip met passagiersaccomodatie onderhoudt een lijndienst op Noord- en Zuid-Amerika.
Kort na het verlaten van het eiland Madeira wordt Eddie vermist. Uit een onderzoek blijkt dat hij vermoedelijk overboord gevallen en verdronken is. Jelle ontdekt tot zijn verbazing dat de aanwezigheid van een paar geheimzinnige passagiers verband moet houden met Eddie's verdwijning.
Wat Eddie werkelijk overkwam en hoe hij tenslotte een spionagecomplot ontmaskerde, kan men lezen in dit spannende boek."