Guitar Hero 3 - Legends of Rock XBox 360

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 95x bekeken
  • Datum geplaatst 2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Bereid jezelf voor om te rocken zoals je nog nooit hebt gedaan. Guitar Hero III: Legends of Rock plaatst je in de spotlights van de grootste en legendarische rock concerten ter wereld.

De soundtrack bevat verschillende nummers van legendarische artiesten zoals: The Rolling Stones, Beastie Boys, Muse, en Pearl Jam. Met toegevoegde nummers die groot zijn gemaakt door Kiss, Alice Cooper en Heart. Het is tijd om te rocken! genoeg gespeeld met je lucht gitaar, pak de exclusieve nieuwe Les Paul Gitaar en stop niet voordat je ieder nummer uit je hoofd kent!

Guitar Hero III, Legends of Rock bevat de meest uitgebreide playlist die ooit voor een game is samengesteld", aldus Tim Riley, directeur muziek voor Activision wereldwijd. "Artiesten en muziekmanagers van de grote en de onafhankelijke platenlabels en uitgevers hebben respect voor ons merk en hebben ons ongeevenaarde toegang tot hun muziekkluizen gegeven. Zo kunnen wij gamers de kans geven te doen wat ze het liefste doen: hun Gibson-gitaar pakken en helemaal uit hun dak gaan met hun favoriete muziek." Ook echte rocksterren zoals Jade Puget, gitarist van AFI, een band die in de game voorkomt, kijken uit naar de release van Guitar Hero III: Legends of Rock. Hij heeft de volgendeboodschap voor de fans: "Als je Guitar Hero III: Legends of Rock gaat spelen, kun je maar beter zorgen dat je de komende twee jaar vrij hebt, want je gaat verder nergens zin in hebben."
Naast de nieuw aangekondigde nummers zijn ook de volgende eerder aangekondigde tracks opgenomen in Guitar Hero III: Legends of Rock:
- De oorspronkelijke Boss Battle-opname van Slash
- Welcome to The Jungle (Guns N' Roses)
- Paint It Black (The Rolling Stones)
- Cherub Rock (Smashing Pumpkins)
- Sabotage (Beastie Boys)
- The Metal (Tenacious D)
- My Name is Jonas (Weezer)
- Knights of Cydonia (Muse)
- Even Flow (Pearl Jam)
- Lay Down (Priestess)
- Cult of Personality (Living Colour)
- Rock and Roll All Nite (bekend van Kiss)
- School?s Out (bekend van Alice Cooper)
- Rock You Like a Hurricane (bekend van Scorpions)
- Slow Ride (bekend van Foghat)
- Barracuda (bekend van Heart).


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.